Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 45 / 3 / 0
@up ma wejść też teraz pink kush od aurory - indica ze stosunkiem THC do cbd 20/1
  • 480 / 73 / 0
Czy testowaliście nowe wkładki Integra z terpenami?
Kosztują ok. 30 zł i zastanawiam się czy warto. Normalna wkładka 4g kosztuje ok. 5 zł.
  • 12661 / 2452 / 0
Nigdy nie używałem i raczej na pewno nie użyję. Przecież większość odmian konopi ma cudowny, naturalny zapach - oczywiście pod warunkiem, że odpowiednio potraktuje się zbiór.
Czy ta "medyczna jakość" jest aż tak słaba, że trzeba doprawiać terpenami?
  • 480 / 73 / 0
@Jezus Chytrus
Jeśli chodzi o tilray blueberry, to jest to naplucie w twarz klientowi.
Susz suchy jak wiór, wystarczy ścisnąć w palcach i jak proch. Ma działanie nijakie.
Oczywiści firmy odpowiedziały na takie zarzuty, dlaczego towar jest suchy. To jest specjalnie, by bakterie się nie rozwinęły. Jakoś aurora 22 przyszła do mnie ładniutka, Red no 2 cały lepiący.
Zapłaciłem za 5g 310 zł. Dostałem jeszcze to w gównianej wielkiej samarce.

Ostatnio coraz częściej czytam posty rolników.
  • 366 / 94 / 0
Drodzy pacjenci, drogie pacjentki

Jaką odmianę/producenta byście polecili w zamian za Aurorę 20?

Próbuję ją upolować od połowy zeszłego miesiąca. Było to niemożliwe poza krótką chwilą gdy byłem za granicą.

Co polecacie w zamian?

Co jest teraz top poza red.no2 i Aurorą?
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 111 / 36 / 0
Reda 1 czyli te Canopy Growth 20% Mega uspokajająca odmiana.
Oprócz tego, również z s-labu pink kush.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 480 / 73 / 0
Dlaczego SLab zalał rynek?
Jest dostępny w większości aptek jako jedyny susz, na który nie trzeba polować.
Jego dostepnosc według statystyk wynosi 26%, gdzie aurory jak są dostępne wynosi od 1% do 3% i znikają po tygodniu. Slab ma chyba zarejestrowanych 5 odmian z czego to jest loteria co będzie dostępne.
Taka aurora ma problem z rejestracja nowych odmian, ponieważ urząd wymaga od niej rejestracji dwóch odmian pod jedna nazwa jak ma to Slab.

Mówi się o limicie 3 ton, firmy dają komunikaty, że mniej dostarczą surowca bo ograniczenia do 3 ton, a taki Slab idzie hurtowo po aptekach plus jest dostępny w hurtowniach.
  • 12661 / 2452 / 0
Może Slab opłacił kogo trzeba, lub w grę wchodzi jakiś nepotyzm. Ew. umiejętnie odnaleźli się w tym burdelu.
  • 1996 / 331 / 0
Ja wczoraj kupiłem tilray 18 w obcym mieście musiałem szukać 840 za 15 u siebie mam 777 ale dobre bakanie a wyjścia nie mialem i nie żałuje mam cały słoik Blueberry w dodatku sloiczek z jagoda na wieczku:)
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 7 / / 0
Jak myślicie te wielkie samary w których jest sprzedawany s-lab i tilray nadają się do przechowywania ziółek na dłuższą metę? Canopy Growth miałem wcześniej w pudełkach i nie wiem czy przesypać do nich czy nie. Mi mało schodzi to trochę czasu poleży. Z tych pudełek nigdy nie było czuć zapachu na zewnątrz a z tej torby to już sam nie wiem, wczoraj wieczorem otworzyłem tą paczkę i później jak w nocy otworzyłem szafę po coś innego to wydawało mi się że trochę było czuć zapach ale dziś już nic nie czuć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.