Kosztują ok. 30 zł i zastanawiam się czy warto. Normalna wkładka 4g kosztuje ok. 5 zł.
Czy ta "medyczna jakość" jest aż tak słaba, że trzeba doprawiać terpenami?
Jeśli chodzi o tilray blueberry, to jest to naplucie w twarz klientowi.
Susz suchy jak wiór, wystarczy ścisnąć w palcach i jak proch. Ma działanie nijakie.
Oczywiści firmy odpowiedziały na takie zarzuty, dlaczego towar jest suchy. To jest specjalnie, by bakterie się nie rozwinęły. Jakoś aurora 22 przyszła do mnie ładniutka, Red no 2 cały lepiący.
Zapłaciłem za 5g 310 zł. Dostałem jeszcze to w gównianej wielkiej samarce.
Ostatnio coraz częściej czytam posty rolników.
Jaką odmianę/producenta byście polecili w zamian za Aurorę 20?
Próbuję ją upolować od połowy zeszłego miesiąca. Było to niemożliwe poza krótką chwilą gdy byłem za granicą.
Co polecacie w zamian?
Co jest teraz top poza red.no2 i Aurorą?
Oprócz tego, również z s-labu pink kush.
Jest dostępny w większości aptek jako jedyny susz, na który nie trzeba polować.
Jego dostepnosc według statystyk wynosi 26%, gdzie aurory jak są dostępne wynosi od 1% do 3% i znikają po tygodniu. Slab ma chyba zarejestrowanych 5 odmian z czego to jest loteria co będzie dostępne.
Taka aurora ma problem z rejestracja nowych odmian, ponieważ urząd wymaga od niej rejestracji dwóch odmian pod jedna nazwa jak ma to Slab.
Mówi się o limicie 3 ton, firmy dają komunikaty, że mniej dostarczą surowca bo ograniczenia do 3 ton, a taki Slab idzie hurtowo po aptekach plus jest dostępny w hurtowniach.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.