Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Siema. Mam nadzieje, ze nie zostane zjechany za takie pytanie, ale czy feta sie starzeje ? Mozna sobie zrobic zapasik, zeby to lezalo przez kilka miechow? Straci swoje wlasciwosci?

pozdro
  • 509 / 195 / 1
W suchym i ciemnym może leżeć i leżeć. Można też zamrozić. Można też walić do oporu i z rocznego zapasu zrobić miesiąc fetowy. Pamiętaj też, że więcej towaru jest jednoznaczne z większym przypałem.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 632 / 104 / 0
@shevet jak włożysz do zamrażarki to na spokojnie może sobie poleżeć trochę
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 304 / 19 / 0
Wpadla mi w rece apteczka deksamfetamina tentin 5 mg.
Jakie jest dawkowanie rekreacyjne? Tak zebym czul fajnego speeeda ale bez widocznych objawow. Waze 75 kg (same miesnie, bardzo malo tluszczu) speedow nie walilem juz ohoho teraz tylko ziolko ale dostalem takie tabletki i chce sie zabawic. Nie wiem tylko jak to zrobic zeby najefektywniej bylo. Jaka dawka i przed czy po jedzeniu lepiej
  • 16 / 1 / 0
Od 16:30 do 14:30 następnego dnia około 7 linii. Zero tolerancji. O której zasnę? Kiedy źrenice się zwęża? Pozdro
  • 1471 / 392 / 2
okolo 8h po ostatniej rajce @michalzielarz1
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3 / / 0
feta po 50 roku życia.
Nieczęsto mi się zdarza, ale bywa. Bać się czy nie bać? :) Ma ktoś swoje doświadczenia?
  • 3 / / 0
Łączenie amfy z medikinetem. Jakie są Wasze doświadczenia w tym względzie?
  • 112 / 40 / 0
@Freepong Bez sensu bo mają zbyt podobne działanie. O ile nie chcesz podbijać bo ci zabrakło jednego z nich, to lepiej zostaw na inną okazje
  • 163 / 27 / 0
@Freepong
Wiesz co bardzo ostrożnie, bo stymulanty wypłukują witaminy, dosyć obciążają organizm
Jednak np mój ojciec ma grubo ponad 50 lat, amfetamine brał już w latach 90 tą na bmk co sie sprzedawało po 0.1 g w klubach
Potrafił zarobić 90-120 tysięcy zł miesięcznie, tak mu działał na kreatywność tamten towar
Teraz zażywa amfetamine/kokaine raz w miesiącu średnio, a w latach 90 brał codziennie
Żyje jakoś ale ma już zajechany organizm, i psychike raczej zjebaną, ma jakieś jazdy że go wszyscy chcą okraść
Jednak zdecydowanie bardziej szkodzi mu alkohol(który pije codziennie z 25 lat, do innych narkotyków ma łatwy dostęp, ale to ta kurwa alkohol go najbardziej uzależniła, pierdolcie to chlanie, ha tfu)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".