Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Siemka mam piguly 3 niebieskie (fioletowe )? trojkaty z napisem nwo i oko opatrznosci ktos bral zna dzialanie ? A zdjecie nie umie dodac
  • 3 / / 0
Ma ktoś jakieś informacje na temat tego cuda (województwo Kuj-Pom)?

[ external image ]
  • 51 / / 0
04 stycznia 2017pakoslaw pisze:
Kupione kilka dni temu w Warszawie, testował ktoś?

http://pokazywarka.pl/z9i3xc/
Jadłem je w Wawie z kumplem, prawilniaki.
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Czy miał ktoś styczność z czymś takim?

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik 999666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
21 stycznia 2017d2191af175 pisze:
Ma ktoś jakieś informacje na temat tego cuda (województwo Kuj-Pom)?

[ external image ]
Po testach można wywnioskować że może w nich siedzieć nieduża ilość mdxx + może jakieś nieduże dawki słabego stymalanta. Wyimaginowani testerzy wzięli po 2 na pełne żołądki, a następnie po godzinie od wejścia kolejne 2 i po następnej godzinie 1. Wejście stosunkowo szybkie, około 30 minut. Działanie łącznie około 4,5 godziny. Co do zaśnięcia to ciężko to określić, ponieważ posiłkowali się flubromazolamem.
  • 5 / / 0
Nazwa: what's up
Kolor: zielony
Logo: apka what's up
Gdzie: lodzkie
Kiedy: 21.01.2017
Opis: polkniete na "czczo" po sporej dawce fety na dyskotece. Wjazd po okolo 30-40 minutach. Nie poczulem wielkiego speeda (pewnie pezez fete) ale euforia i kontakt z ludzmi na ogromny plus. Pillsy doskonale na tego typu imprezy techno. Doznania podczas dzialania cudowne. Gorzej na zjezdzie: meczy szczeke (gniecie grubo). Ciezko powiedziec co ze snem i jedzeniem pezez fetke. Dla mnie 8/10 polecam :D
  • 68 / 7 / 0
kojarzy ktoś pigsy III rzesza? albo coś związanego z husarią?
potrzebujesz zeberki na priv? gg: 61934102 :nolove:
  • 28 / / 0
Youtube białe? czerwone, białe diamenty, czerwone maski
które najlepsze na domówkę imprezę?
O youtube białym zero opinii nigdzie wiem, że czerwone są mega. Diamenty niby takie sobie. Maski słabe. Pomoże ktoś?
  • 64 / 1 / 0
Kisam pisze:
Co do tych pomarańczowych rolexów to jeżeli są to te same co na zdjęciu (jakość chujowa ale widać), to na pewno emka. Ogólnie wchodzi dość długo u mnie ponad godzinę, dużo miłości oraz szczerości, cały balet spędziłem na parkiecie w jedności z muzyką i ludźmi :) Zjedzone 1,5 talerza i starczyło na ~6 godzin. [ external image ] [ external image ]
Hej wczoraj testowałem i na mnie chujowo zadziałały te pomarańczowe roleksy... Zarzuciłem pół strasznie długo wchodziło a jak weszło to czułem się porobiony ale nie tak jak lubię... Nie czułem euforii, chęci do rozmów ani do tańca... Zmuliło mnie ostro i dopiero jak zapaliłem gibona to trochę zacząłem czuć muzykę ale to nie był ten stan, który lubię więc nie dorzucałem więcej... Nie rozróżniam MDMA od MDA itp. ale czytałem gdzieś ostatnio, że to drugie właśnie nie powoduje tej euforii oraz energii muzycznej... Stawiam, że to było właśnie to bo normalnie krążki na MDMA szybciej mi wchodzą... Część moich znajomych dobrze się po nich bawiła a koleżanki dwie też ostro zmuliło i nie miały siły na nic tylko chciały spać... Mi w każdym razie nie podeszły i więcej już ich nie zjem. Truskawki co były w Warszawie niedawno były dużo lepsze jak dla mnie... Uważajcie na te roleksy bo mocne są i mi chujowo zrobiły...
  • 490 / 17 / 0
Żółte ferrari - miał ktoś? Niby z NL...
Zablokowany
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.