Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
04 stycznia 2017pakoslaw pisze: Kupione kilka dni temu w Warszawie, testował ktoś?
http://pokazywarka.pl/z9i3xc/
21 stycznia 2017d2191af175 pisze: Ma ktoś jakieś informacje na temat tego cuda (województwo Kuj-Pom)?
[ external image ]
Kolor: zielony
Logo: apka what's up
Gdzie: lodzkie
Kiedy: 21.01.2017
Opis: polkniete na "czczo" po sporej dawce fety na dyskotece. Wjazd po okolo 30-40 minutach. Nie poczulem wielkiego speeda (pewnie pezez fete) ale euforia i kontakt z ludzmi na ogromny plus. Pillsy doskonale na tego typu imprezy techno. Doznania podczas dzialania cudowne. Gorzej na zjezdzie: meczy szczeke (gniecie grubo). Ciezko powiedziec co ze snem i jedzeniem pezez fetke. Dla mnie 8/10 polecam :D
które najlepsze na domówkę imprezę?
O youtube białym zero opinii nigdzie wiem, że czerwone są mega. Diamenty niby takie sobie. Maski słabe. Pomoże ktoś?
Kisam pisze:Co do tych pomarańczowych rolexów to jeżeli są to te same co na zdjęciu (jakość chujowa ale widać), to na pewno emka. Ogólnie wchodzi dość długo u mnie ponad godzinę, dużo miłości oraz szczerości, cały balet spędziłem na parkiecie w jedności z muzyką i ludźmi :) Zjedzone 1,5 talerza i starczyło na ~6 godzin. [ external image ] [ external image ]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.