W twoim przypadku zamiast stopniowego schodzenia, imo po prostu tego nie utrzymasz, polecałbym 2 tygodnie L4, i detoks, najlepiej szpitalny, serio nie ma się czego bać (w kontekście szpitala, detoks nie będzie przyjemny to wiadomo), a potem skierowanie na terapie, w moim przypadku pomocny jest także naltrekson. To ci wyjdzie na dobre.
Jest jeszcze buprenorfina, ale to równia pochyła, weźmiesz z myślą że też opioid i też jakieś tam ćpanie, stwierdzisz że nie działa, zaczniesz miksować i skończysz w większym bagnie niż jesteś teraz.
O kurde własnie, przypomniales mi ze mam chyba 4szt plastrow z bupra 35ug/h 20mg, dziadek mial na kregoslup. Probowalem juz raz miksowac, i powiem ze jak nalepilem plaster to koda ledwie dzialala, wiec z drugiej strony szkoda zachodu, choc pewnie bym jakies tam opak zjadl na objawy odstawienia bo podejrzewam ze moze taka dawka nie wystarczyc plastra ( nie znam sie w sumie), chyba zebym sie oblepil wszystkimi na raz na tydzien xD, druga sprawa aktualnie jestem na bezrobociu na miesiac wiec w sumie bedzie latwiej. Pamietam jak bylem na dawce okolo 500-600mg tez z pregaba mixowane, wyjechalem na delegacje na zadupie gdzie nie bylo ani jeden apteki i nie mialem jak wczesniej sie obkupić w thioco, to byla masakra prawie tydzien, nie moglem przy scianie nawet ustać pierwsze 4dni skreta, a tu trzeba bylo po 12h robic w pracy ktorej sie nie lubi xdd No ale wtedy jeszcze wpierdalalem za to wiecej pregabaliny zeby troche cierpienie uśmieżyćm, tam po pol blistra 150mg. noo wrocilem do zywych po 4-5dniach. No najgorszy bedzie ten dupościsk w domu, osatnie 2lata wszystko robilem po thioco dzien w dzien, juz nawet jak w poludnie zarzuce co po +/- 3h juz sie nie moge doczekac zeby se drugi raz zarzucic. No kurwa jakby mi to plastry mialy zagluszyc to serio bylo by zajebiscie.
Mam tez w szafie hydroksyzyne, pregabe, alpre. alpry malo co jadam, bo po niej i thioco spac mi sie chce jak chuj po 2godzinach i dzialanie strasznie wytlumione, wiec tez mi szkoda. Chomikuje od ponad roku czasu w szafeczce, a z 16opak 0.5mg na pewno mam, wiec mysle ze nawet 0.25mg bedzie tu nawet spoko działać.
No bedzie w chuj ciezko, czasem jak sie tak zdarzylo ze mniej po nawet 2-3tabletki wzialem to ciaglo jeszcze bardziej bo takiej satysfakcji nie bylo.
Kurwa no ostatni wieczor bez kody to mialem moze na poczatku 2023-2024roku, wiem ze to sie moze pojebane wydawac ale nie potrafie sobie wyobrazic innego wieczoru, ale mi juz szkoda wydawac 5-6k miesiecznie bo kurwa moglbym to na cos innego przeznaczyc, a nie rozpierdalac sie za takie pieniadze od srodka.
Z Panem Bogiem.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.