W twoim przypadku zamiast stopniowego schodzenia, imo po prostu tego nie utrzymasz, polecałbym 2 tygodnie L4, i detoks, najlepiej szpitalny, serio nie ma się czego bać (w kontekście szpitala, detoks nie będzie przyjemny to wiadomo), a potem skierowanie na terapie, w moim przypadku pomocny jest także naltrekson. To ci wyjdzie na dobre.
Jest jeszcze buprenorfina, ale to równia pochyła, weźmiesz z myślą że też opioid i też jakieś tam ćpanie, stwierdzisz że nie działa, zaczniesz miksować i skończysz w większym bagnie niż jesteś teraz.
O kurde własnie, przypomniales mi ze mam chyba 4szt plastrow z bupra 35ug/h 20mg, dziadek mial na kregoslup. Probowalem juz raz miksowac, i powiem ze jak nalepilem plaster to koda ledwie dzialala, wiec z drugiej strony szkoda zachodu, choc pewnie bym jakies tam opak zjadl na objawy odstawienia bo podejrzewam ze moze taka dawka nie wystarczyc plastra ( nie znam sie w sumie), chyba zebym sie oblepil wszystkimi na raz na tydzien xD, druga sprawa aktualnie jestem na bezrobociu na miesiac wiec w sumie bedzie latwiej. Pamietam jak bylem na dawce okolo 500-600mg tez z pregaba mixowane, wyjechalem na delegacje na zadupie gdzie nie bylo ani jeden apteki i nie mialem jak wczesniej sie obkupić w thioco, to byla masakra prawie tydzien, nie moglem przy scianie nawet ustać pierwsze 4dni skreta, a tu trzeba bylo po 12h robic w pracy ktorej sie nie lubi xdd No ale wtedy jeszcze wpierdalalem za to wiecej pregabaliny zeby troche cierpienie uśmieżyćm, tam po pol blistra 150mg. noo wrocilem do zywych po 4-5dniach. No najgorszy bedzie ten dupościsk w domu, osatnie 2lata wszystko robilem po thioco dzien w dzien, juz nawet jak w poludnie zarzuce co po +/- 3h juz sie nie moge doczekac zeby se drugi raz zarzucic. No kurwa jakby mi to plastry mialy zagluszyc to serio bylo by zajebiscie.
Mam tez w szafie hydroksyzyne, pregabe, alpre. alpry malo co jadam, bo po niej i thioco spac mi sie chce jak chuj po 2godzinach i dzialanie strasznie wytlumione, wiec tez mi szkoda. Chomikuje od ponad roku czasu w szafeczce, a z 16opak 0.5mg na pewno mam, wiec mysle ze nawet 0.25mg bedzie tu nawet spoko działać.
No bedzie w chuj ciezko, czasem jak sie tak zdarzylo ze mniej po nawet 2-3tabletki wzialem to ciaglo jeszcze bardziej bo takiej satysfakcji nie bylo.
Kurwa no ostatni wieczor bez kody to mialem moze na poczatku 2023-2024roku, wiem ze to sie moze pojebane wydawac ale nie potrafie sobie wyobrazic innego wieczoru, ale mi juz szkoda wydawac 5-6k miesiecznie bo kurwa moglbym to na cos innego przeznaczyc, a nie rozpierdalac sie za takie pieniadze od srodka.
Z Panem Bogiem.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.