ledzeppelin2 pisze:3cmc jak nic..... Walnij to sniffem, mysle ze dopamine przeora rowno. Nie wali chlorem??
4cmc zawsze jakis odcien mlecznosci mialo wiec stawiam na 3
Szczerze mówiąc to chyba pierwszy raz miałem tak, że mimo braku działania ciągle chciałem dorzucac. Podejrzewam że jakbym miał tego sortu dychę to i dychę bym wpierdolił w tym samym czasie. Chciałem spróbować jakby to rozpuścić w napoju i chlapnac, ale stosunek chęci przyjęcia donosowo do ilości towaru był zbyt wielki i wszystko poszło w nos..
Damn..ddobre było
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
wez od kilku sklepow i dopiero wtedy sie wypowiedz.I tak miales 3cmc uwierz.Dostęp maja Ci co placa regularnie i w hurcie raczej,taka Gienkowa polityka
Synekpl tak działają ketony niestety.Szczerze to nie wiem co to mogło być
:yay:
2mmc? Ktos ma jakis inny pomysl, chcialbym wiedziec co to moglo byc, bo jest to bardzo ciekawy speed.
"Clearhead" i stymulacja psychiczna nie przypomina to ketonów zbytnio. Mi się skojarzyło N-propyloamfetamina albo 3-fpm tylko że czas działania sie nie pasuje.
Teraz czytam o 2mmc, no i ludzie jedni pisza o dzialaniu serotoninowym , drudzy o dopaminergicznym. Sam troche siedze na hajpie , i rynek rc monitoruje, tak nie mam pojecia co to moglo byc na prawde.
Ale polecam ci zrobić listę wszystkich możliwych/legalnych bk napisać czas działania,profil,takie krótkie info
I wykreślić te które nie pasują
Wiem,że żmudna praca,ale inne rozwiązania nie ma,chyba że posiadasz jakiś sprzęt
:yay:
emajotka pisze:Najgorsza ch**nia jest w tym, ze wiekszosc dystrybutorow osiedlowych nie ma samemu pojecia co oferuje, bo wszystko wrzucaja do wora 'mef'....
Slabe to troche. Przyjeta nazwa 'krysztal' i juz tyle postaci widzialem, ze zdjecia niczego nie beda oddawac.
Nie wiem jak u Cb, ale na południu (Krk, Kat) od ponad roku przyjęła się nazwa "kryształ", co mnie osobiście doprowadza do szału :-D :motz: :wall: zawsze się wtedy pytam" co w krysztale? cukier? lód? szkło? sól?
Wzięło się to najprawdopodobniej stąd, że po zmianach legislacyjnych ponad rok temu, vendorzy tak przyspieszyli z ilością wprowadzanych pochodnych, których działanie notabene jest nie do rozróżnienia przez 99 proc. badanych (dołóżcie do tego siłę sugesti :moody: ), że badani nie nadążyli się uczyć nazw, a co dopiero wyczuwać subtelne różnice. Na to wszystko nałożyła się kwestia zgodności nazwy z badaną substancją (czyli mówiąc wprost czystości i UCZCIWOŚCI) i koniec końców zrobił się taki misz-masz, że gdybym zrobił mix efedryny z solą kuchenną, nie miałbym problemu ze chętnymi na "kryształ" :yay:
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.