4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
ledzeppelin2 pisze:
3cmc jak nic..... Walnij to sniffem, mysle ze dopamine przeora rowno. Nie wali chlorem??
4cmc zawsze jakis odcien mlecznosci mialo wiec stawiam na 3
walnolem i efekt mocno euforyczny i delikatnym otumanieniem na poczatku, pozniej juz tylko strasznie sie bzykac chce tak jak ja to zawsze po wczesniejszych krysztalach mialem, wiec czy to napewno 3cmc bo slyszalem ze to straszne gowno i wogole nie dziala a to dzialalo naprawde bardzo fajnie trzymalo z 60 minut i kazda dorzutka dzialala tak samo fajnie.
  • 732 / 57 / 0
Ja zaś to moje wczoraj dojadałem. Zacząłem od jednej krechy, zaczęło fajnie wchodzić ale czułem niedosyt, chciałem zajebać jeszcze jedna ale większa, z tym że miałem ograniczona ilość, Wiec staralem się powstrzymywać. Problem w tym że ani się obejrzałem i już miałem pusta samare. Z każda dorzutka działało coraz słabiej, przy końcu już praktycznie wcale (kilka kresek w kilka godzin i poszło ponad giet).

Szczerze mówiąc to chyba pierwszy raz miałem tak, że mimo braku działania ciągle chciałem dorzucac. Podejrzewam że jakbym miał tego sortu dychę to i dychę bym wpierdolił w tym samym czasie. Chciałem spróbować jakby to rozpuścić w napoju i chlapnac, ale stosunek chęci przyjęcia donosowo do ilości towaru był zbyt wielki i wszystko poszło w nos..
Damn..ddobre było
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 623 / 22 / 0
Kobra 3cmc jest aktywne tylko miałeś słabe sorty i nie oceniaj aubstancji po jednym tescie
wez od kilku sklepow i dopiero wtedy sie wypowiedz.I tak miales 3cmc uwierz.Dostęp maja Ci co placa regularnie i w hurcie raczej,taka Gienkowa polityka
Synekpl tak działają ketony niestety.Szczerze to nie wiem co to mogło być
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 4978 / 874 / 0
Postac, male, drobne , przezroczyste/biale krysztaly, charakterystyczny zapach, do niczego nie podobne. Troche zapycha nos. Substancja wchodzi po chwili, podanie per sniff. Przyjalem lacznie 0,4g w 4 rownych szczurach. Na poczatku minimalnie czuc serotonine, ale prawie nie zauwazalnie, ktos kto sie zna to zauwazy, ktos kto nie, bedzie myslal ze to czysty speed. Dzialanie przeksztalca sie w czysty speed, brak nieogaru, clearhead , trwalo to z 3-4h lacznie z dociaganiem. Czas dzialania jednej kreski szacuje na 50min-1h. Brak zwaly, po peaku wraca normalnie apetyt, i idzie zasnac bez benzo. Zero wjazdu na serce, stymulacja psychofizyczna, z przewaga tej pierwszej.

2mmc? Ktos ma jakis inny pomysl, chcialbym wiedziec co to moglo byc, bo jest to bardzo ciekawy speed.
  • 113 / 16 / 0
@up

"Clearhead" i stymulacja psychiczna nie przypomina to ketonów zbytnio. Mi się skojarzyło N-propyloamfetamina albo 3-fpm tylko że czas działania sie nie pasuje.
"Ten kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
  • 4978 / 874 / 0
Nie wiem co to bylo ale substancja mi sie spodobala, dlatego prosze o identyfikacje poniewaz mam mozliwosc zakupu wiekszej ilosci. Nie byla to na pewno pochodna amfetaminy, bo te cechuje zwalogennosc i schizogennosc, a o jedzeniu nie ma mowy. Wg mnie to wlasnie jakis keton i strzelalbym w 2mmc , poniewaz to moze byc rzeczywiscie ciekawa rzecz. Jeszcze ten minimalny wyrzut serotoniny . Co do clearheadu to utrzymywal sie jakies 30-40 min po podaniu, pozniej juz czlowiek zaczynal sie troche platac i trzeba bylo dociagnac.

Teraz czytam o 2mmc, no i ludzie jedni pisza o dzialaniu serotoninowym , drudzy o dopaminergicznym. Sam troche siedze na hajpie , i rynek rc monitoruje, tak nie mam pojecia co to moglo byc na prawde.
  • 623 / 22 / 0
Trudno powiedzieć naprawdę
Ale polecam ci zrobić listę wszystkich możliwych/legalnych bk napisać czas działania,profil,takie krótkie info
I wykreślić te które nie pasują
Wiem,że żmudna praca,ale inne rozwiązania nie ma,chyba że posiadasz jakiś sprzęt
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 4978 / 874 / 0
Nowe info, przyjalem 200mg oralnie + odrazu sniff 150mg , poklepalo a w zasadzie to nie poklepalo. Tak jakby miala wejsc pigula zaraz, ale nic nie weszlo , 30 min nijakiej fazy i zeszlo, wypilem piwo i poszedlem spac. Nie wiem co to , ale jednak dobrze ze nie kupilem wiecej, substancja nic nie warta w mojej ocenie. Dziekuje za probe pomocy.
  • 38 / 7 / 0
emajotka pisze:
Najgorsza ch**nia jest w tym, ze wiekszosc dystrybutorow osiedlowych nie ma samemu pojecia co oferuje, bo wszystko wrzucaja do wora 'mef'....

Slabe to troche. Przyjeta nazwa 'krysztal' i juz tyle postaci widzialem, ze zdjecia niczego nie beda oddawac.

Nie wiem jak u Cb, ale na południu (Krk, Kat) od ponad roku przyjęła się nazwa "kryształ", co mnie osobiście doprowadza do szału :-D :motz: :wall: zawsze się wtedy pytam" co w krysztale? cukier? lód? szkło? sól? :gun:
Wzięło się to najprawdopodobniej stąd, że po zmianach legislacyjnych ponad rok temu, vendorzy tak przyspieszyli z ilością wprowadzanych pochodnych, których działanie notabene jest nie do rozróżnienia przez 99 proc. badanych (dołóżcie do tego siłę sugesti :moody: ), że badani nie nadążyli się uczyć nazw, a co dopiero wyczuwać subtelne różnice. Na to wszystko nałożyła się kwestia zgodności nazwy z badaną substancją (czyli mówiąc wprost czystości i UCZCIWOŚCI) i koniec końców zrobił się taki misz-masz, że gdybym zrobił mix efedryny z solą kuchenną, nie miałbym problemu ze chętnymi na "kryształ" :yay:
Polska dla Polaków! Ziemia dla ziemniaków!
  • 15 / / 0
Elo.Czy ktoś wie może co to za substancja lata po otwocku.Zapach słodko-ketonowy,kolor od białego proszku do lekko różowych malych kryształków,klepie całkiem przyjemnie(takie łagodniejsze i krótsze działanie metylokatynonu) Od razu po przyjebaniu setki banan na mordzie,przyjemna euforia,chęć do rozmowy.Chęć dorzutki w moim pazernym przypadku 40minut-godziny.Cena ok 60/g
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.