Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1680 / 266 / 0
Toć pisałem wam, że to najpewniej jest 3-MeO-PCP, zobaczcie mój post długi 1 albo 2 strony wcześniej. Taki lepiący się puder. Działa od niskich dawek rzędu 20-30mg (sniff) i robi masakrycznie mocno.
Największy przegryw na forum
  • 623 / 44 / 13
30mg 3-MeO-PCP to już ciężki rozpierdol. Sprzedawanie tego jako 4-MeO-PCP to czyste skurwysyństwo i jeśli to prawda to życzę ludziom za to odpowiedzialnym wszystkiego najgorszego, co nie zmienia faktu, że przy tych informacjach sam zastanawiam się nad zakupem %-D z tym, że ja teraz się tym nie zabije, ale ludzie, którzy sugerują się dawkowaniem normalnego 4-MeO-PCP mogą zrobić sobie OGROMNĄ krzywdę.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 480 / 15 / 0
mam resztkę starego cimbowego 3meo i sampla tego 4meo i wyglądają inaczej - więc wyglądem się nie sugerujcie.
ale nie jestem fanem dyso, więc do porównania organoleptycznego mi się nie pali.
Król Jest Tylko Jeden
  • 79 / 8 / 0
Napisałem już do sklepu skąd kupowałem bo na moje oni nie wiedzą że to 3meo, bo nawet ta cena jest z pizdy. Za gram 70zl, a starczy na 30/40+ faz. Dokładnie pamiętam że to był lepiacy się puder bo na łyżeczce się osadzal, smak miał mega gorzki. Na moje chinole mogli pojebac paki, albo specjalnie wysyłają bo 3meo dostało bana w kilku krajach i im sorty zostały. Sam już nie wiem. Ale jaki byłby sens w świadomym gonieniu 3meo jako 4meo, skoro mogą więcej zarobić na 3?
Uwaga! Użytkownik TiHKAL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Będę wdzięczny za więcej informacji.

W pewnym miejscu znajduje się zamknięta hermetycznie (jeszcze!) torebeczka. Zawartość wygląda na biały, lepki puder (tworzą się grudki).

Myślicie, że to jednak nie 4?
  • 79 / 8 / 0
Może tak być, testuj żeby sprawdzić max 10mg. Sklep odpisał mi że sprawdzali i to jest 4meo, tylko ciekawe jak to sprawdzili. Więcej się nie dowiemy. Ja zostaje przy przekonaniu że to 3meo sprzedawane jako 4meo.
Uwaga! Użytkownik TiHKAL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 44 / 13
"Więcej się nie dowiemy" - forumowa zrzutka na analizę i się dowiemy %-D .
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 203 / 3 / 0
Ludzie to jest normalne 4meo-PCP' obstawiam, że jakiś aktywniejszy stereoizomer. Dobre 6 lat temu Cimbi poczęstował mnie (nowością w pl wtedy) 4-MeO-PCP. Pamiętam, że poszedł sniff 30mg i rozłożyło mnie porównywalnie z obecnym sortem a źródło było wtedy inne. Stąd właśnie dziwiłem się dlaczego podają takie kosmiczne dawkowania, później rzeczywiście chodziły sorty kilkukrotnie mniej aktywne.
Obecne 4meo jest takie jak miałem okazję badać za pierwszym razem dawno temu i jest to dobre 4meo więc nie płaczcie bo na chwilę obecną jest to chyba najlepsze dyso na rynku pl. Do 3meo mu trochę brakuje ale i tak jest nieźle.
  • 1680 / 266 / 0
No to jest jedno z dwóch wytłumaczeń - 4-MeO-PCP jakie chodziło do tej pory było słabej jakości. Tylko dlaczego np. na Psychonaut Wiki dawkowanie 4-MeO jest podane takie, o:
Dosage
Threshold 25 - 75 mg
Light 75 - 100 mg
Common 100 - 170 mg
Strong 170 - 250 mg
Heavy 250 mg +

Wyobrażacie sobie podać 250mg tego sortu obecnego? Bo ja jakoś nie.
Największy przegryw na forum
  • 49 / 4 / 0
Na Erowidzie Beagle podaje przy metodzie syntezy, że 4-MeO-PCP jest mocą równe 70% PCP, a on sam to sobie syntezował, więc jest bardziej pewny moim zdaniem, niż ludzie kupujący gotowe odczynniki. Dawkowanie na drugs-forum w poście z 2008 roku informuje o dawce 25mg jako normalna. Podejrzewam, że mieszanka racemiczna może znacznie zmniejszać lub zwiększać moc oddziaływania tego środka, a na rynku wcześniej była inna mieszanka niż jest to obecnie. Wtedy nawet zakładając, że nie jest to zanieczyszczony związek, można wyjaśnić wysokie dawkowanie wcześniejszych 4-MeO-PCP, które mogły mieć inne proporcje izomerów. PsychonautWiki opiera treść na podstawie doświadczeń użytkowników z dostępnym uwcześnie odczynnikiem, a nie odczynnikiem sprawdzonej jakości, więc jak najbardziej może się mylić, w analogiczny sposób, w który Wikipedia może się mylić.
Uwaga! Użytkownik ddifs5e nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).