Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Mam plaster aristo 75/ug przykliłem go sobie wczoraj , dzisiaj kiedy był już na skórze dotknałem go i spod niego zaczą wyciekać jakiś płyn? co to może być ? czy to jest ten gel / fentanyl czy cokolwiek? z tego co wiem to byłplaster bez żelowy wiec o chuj chodzi?????? plyn wylatuje z miejsc w ktorych plaster nie trzyma zbyt dobrze
  • 6 / / 0
czy te zjazdy możną złagodzić lub wyzerować? Dużo klona, afo, Tramalu, pojedyńczo lub w mixach
bo zjazd to ostatnia której mi teraz trzeba
pzdr
dd

Scalono - taurinnn

Wypada jeszcze wspomnieć o czyś takim jak Withdrawal. Kiedy kończy się przygoda z fentanylem zaczyna się bolesny powrót do rzeczywistości:
- fizyczne i psychiczne rozbicie,
- bóle stawów i mięśni,
- objawy grypopodobne,
- wysięk z nosa,
- niepokój, lęki i paranoje,
- dreszcze, zimne poty,
- problemy z widzeniem, łzawienie
- niezdolność do podejmowania wysiłku,
- zmęczenie organizmu, brak kondycji,
- bezsenność,
- ogólnie rozumiana rozpacz aż chce się płakać.
Pytanie raz dwa czy gra jest warta świeczki...

zdecydowanie po tym co piszesz nie warto
wolę swoją, znaną depreche
aż mnie wstrząsnęło po przeczytaniu Twojego posta
dużo wspólnych odczuć po odstawieniu klona po 3 latach intensywnego brania, niezbyt przyjemne
pzdr
dd
  • 6 / / 0
29 grudnia 2019Jamedris pisze:
pytanie123 pisze:
(...) tylko droga doustna,
To plus małe doświadczenie to główny czynnik, dla którego radzę na razie odejść od tematu i zostawić plaster na później, a jeśli nie, to zrobić MINIMALNY chociaż research.
Dlaczego? Patrz ostatnią odpowiedź.

pytanie123 pisze:
kiedyś jeszcze jakiś plater morfinowy żułem
AFAIK nie istnieją/nie istniały takie plastry. Mogła być to buprenorfina albo fentanyl.

pytanie123 pisze:
6. to serio takie niebezpieczne?
pzdr i wielkie dzięki, bo leży i korci :)

Nieeee mordeczko ty moja, no co ty, co ci taka folia zrobi niby jak ty zdrowy chłop, tak sobie wszyscy robimy jaja z tymi pogrzebami i tak dalej od kilkuset stron (ten temat + reszta fentanylowych + zgony), hihihi, ostrzeżenia od NL i innych państw czy testy na fenta to tylko pranki jak na youtube, a definicję "siły" na wiki i badania na pubmedzie to też jakiś jajcarz edytował :) /sarcasm

...

Polecam DHC Continus 60/90mg.

Dzięki "mordeczko Ty moja", przemyśle dzięki Twej radzie 2 razy nim zapodam. Jak się nie zdecyduję to komuś dać, zamienić się na coś bardziej lajtowego (nie wiem czy są jakieś zasady tego typu, to mój pierwszy wątek)
Szkoda w kibel, w miasteczku gdzie obecnie mieszkam nie znam ludzi chętnych na fenatyl w zasadzie to prawie wcale nie znam ludzi :)
pzdr
dd
  • 325 / 50 / 0
Za fentanyl najlepiej się nie chwytać jeśli się ma inne sprawdzone opio, a jak już ktoś nie ma wyboru (ma dużą tolerkę ok 150-200mg morfiny na raz) i ma zamiar podać sobie fenta iv to po pierwsze dokładnie obliczyć jaka zawartość fenta znajduje się w powierzchni ukrojonego przez nas kawałka plastra (na 1cm kwadratowy w zależności od firmy jest to 0,44mg lub 0,55mg i to jest nawet za dużo jak na zapoznanie się z substancją). Po drugie rozpuszczać w bardzo dużej ilości wody i podawać bardzo wolno najlepiej z pełnej 20 ml strzykawki. fent działa dopiero po ok 2 min i gdy byłem w ciągu na fencie fakt, że podawałem wolno z 20 ml pukawki uchronił mnie przed poważnym przedawkowaniem, a może i ocalił mi życie (raz obudziłem się z 1/4 towaru w 20 ml pompie i igłą w ramieniu)...
  • 2429 / 579 / 155
06 stycznia 2020pytanie123 pisze:
Wypada jeszcze wspomnieć o czyś takim jak Withdrawal. Kiedy kończy się przygoda z fentanylem zaczyna się bolesny powrót do rzeczywistości:
(…)
Pytanie raz dwa czy gra jest warta świeczki...

zdecydowanie po tym co piszesz nie warto
wolę swoją, znaną depreche
aż mnie wstrząsnęło po przeczytaniu Twojego posta
dużo wspólnych odczuć po odstawieniu klona po 3 latach intensywnego brania, niezbyt przyjemne
pzdr
dd
Nie warto - potwierdzam, uwierz, że nie warto. Regularnie przechodzę skręty morfinowe, oksykodonowe, raz heroinowy, ale skręt po fencie najgorszy jest nie tylko z powodu objawów - ale przede wszystkim niewspółmiernych stosunków korzyści do ryzyka/konsekwencji. Najcięższy skręt dla 30 minut fazy po fencie, w dodatku z jego porąbaną, nieprzewidywalną farmakokinetyką, gdzie nawet wieloletni opiowrak potrafi po fencie spaść z rowerka. Nie polecam brać się za fenta, to same problemy - w dodatku konieczność powtarzania dawek przynajmniej co godzinę. Odradzam.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
No. fent to taki fajny egzotyk raz na jakiś czas, ale lecieć na tym długie miesiące? Totalny bezsens.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 50 / 0
fentanyl odkłada się w tkankach, podobnie jak metadon (chociaż nie w takim stopniu). Oxan wyjaśniał, że metadon czy fent uwalniają kilka dni endorfiny z organizmu, lecz w niewystatczającym stopniu - powodując długiego skręta bo nasze naturalne endorfiny są na dłużej zablokowane niż w przypadku np: morfiny czy heroiny. Jak już wpadniemy w sidła fenta i chcemy się odtruć to koniecznie przynajmniej tydzień schodzimy na innych opio. W tym czasie fnt uwolni się z naszych tkanek i skręt będzie chociaż krótszy niż fentowy tydzień skręta...
  • 139 / 17 / 7
06 stycznia 2020pytanie123 pisze:
czy te zjazdy możną złagodzić lub wyzerować? Dużo klona, afo, Tramalu, pojedyńczo lub w mixach
Tak można wyzerować...fentanylem. fent jest bardzo pomocny na skręty.
Powtórze co już było mówione - fentanyl tylko w ciągu, odstawka przejebana każdemu polecam. Ale najlepsze po fencie są sny, tego nie da się powiedzieć to trzeba przeżyć.
The fact is, we have lost more knowledge than we ever had.
  • 591 / 144 / 0
A na stronie głównej forum HR reklama sklepu, w którym można dostać carfentanyl rotfl

Fajnie że przestrzegacie ludzi przed tym skurwiałym fentem, ale administracja powinna takie sklepy wyjebać z banerów, bo nie jeden kretyn sypnie na oko i będzie pozamiatane, lub sobie narobi dopiero krzywdy, co opisywała już vester.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 63 / 0
05 stycznia 2020Acapulcogold pisze:
Mam plaster aristo 75/ug przykliłem go sobie wczoraj , dzisiaj kiedy był już na skórze dotknałem go i spod niego zaczą wyciekać jakiś płyn? co to może być ? czy to jest ten gel / fentanyl czy cokolwiek? z tego co wiem to byłplaster bez żelowy wiec o chuj chodzi?????? plyn wylatuje z miejsc w ktorych plaster nie trzyma zbyt dobrze
Według mnie to pot ktory zbiera się podplastrem i wycieka sobie nigdy nie kleilem fenta ale przy transtecach po 3dniach jak to odklejalem to był caly mokry tylko przy transtecach plaster jest osadzony na takiej szmacie i ona wsiaka pot plattry z fentem sa na kawalku plastiku ktory tego potu nie chlonie i to dla tego
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.