Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 64 / 1 / 0
Pytanie do ziomków z Warszawy :) Różowe playboye - ktoś, coś? Moc działania jest mi obojętna, bylebym miał do czynienie z MDMA, a nie jakimś innym pseudo ścierwem typu 2-cb czy inne gówna. Będę wdzięczny za jak najwięcej info na ich temat. Pozdro!

To samo pytanie w kwestii pomarańczowych roleksów z Wawy. Ktoś obczajał i wie może na czym są?
  • 2 / / 0
Co do tych pomarańczowych rolexów to jeżeli są to te same co na zdjęciu (jakość chujowa ale widać), to na pewno emka. Ogólnie wchodzi dość długo u mnie ponad godzinę, dużo miłości oraz szczerości, cały balet spędziłem na parkiecie w jedności z muzyką i ludźmi :) Zjedzone 1,5 talerza i starczyło na ~6 godzin. [ external image ] [ external image ]
  • 3 / / 0
Moze ktos zmierzyc jakims miernikiem czy czyms te truskawki czerwonawe ? Bo nie chce mi sie wierzyc ze to MDMA, mi to rozpierdala mozg na 1000 czesci i potem go trzeba tydzien zbierac tak moge to opisac
  • 270 / 13 / 0
Ponawiam pytanie czy ktos spotkal niebieskie heinz (logo ketchupu)?
  • 291 / 7 / 0
Witam wisienki się u nas pojawiły i ninja jadł ktoś w ostatnim czasie???
  • 1823 / 104 / 20
19 stycznia 2017januszwybitny pisze:
Moze ktos zmierzyc jakims miernikiem czy czyms te truskawki czerwonawe ? Bo nie chce mi sie wierzyc ze to MDMA, mi to rozpierdala mozg na 1000 czesci i potem go trzeba tydzien zbierac tak moge to opisac
Czyż nie tak właśnie działa MDMA?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 3454 / 1110 / 0
18 stycznia 2017bulldog3 pisze:
a nie jakimś innym pseudo ścierwem typu 2-cb
Imo 2CB jest lepsze od MDMA, szkoda, że jest go w przeciętnej pilli tak mało, no ale kwestia osobnicza.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 15 / / 0
tak,ale ja tam nie widze miki, raczej jakas morde dziada z polikami:)))

lęk przed tymi "myszkami miki" jest nieuzasadniony? żreć to?
  • 291 / 7 / 0
Witam może jadł ktoś takie żółwie ninja identyczne jak w tym linku poniżej ja mam takie tylko inny kolor i nie wiem co myśleć jak przeczytałem ten raport ????

http://pillreports.net/index.php?page=d ... l&id=36291
  • 64 / 1 / 0
19 stycznia 2017januszwybitny pisze:
Ja robiłem testa marquisem i wyszło MDMA. Z resztą sam próbowałem kilkakrotnie i faza dokładnie taka jak być powinna - miłość do życia i ludzi, zajebisty chill, muza brzmi dobrze, zero problemów ze snem, bardzo lekkie zejście... Ogólnie jak dla mnie gdyby wszystkie krążki były takie to byłbym szczęśliwy... Albo miałeś jakiś inny rzut tych truskawek, albo po prostu nie potrafisz docenić prawdziwej ekstazy ;)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.