Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 5184 / 916 / 0
To brak akceptacji swojej osobowości.
Media zrobiły pranie mózgu 🍗 że trzrba być socjalnym zwierzęciem, ekstrawertykiem. A są osoby które lepiej czuja się same.
Warto też dobierać towarzystwo.
Takie które nie wkurwia.
Może podsiwadomie tego nie akceptujesz że jesteś jakiś inny.
Od tego zacznij. Sporo pracy w aspekcie który innym przychodzi naturalnie tj. Relacje z ludźmi.
Człowiek samotny to też niedobra opcja. Gorzknieje się.
Czasem trzeba do ludzi.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1487 / 91 / 2
Co by się stało gdyby można chlać Amol?A skoro Amol nie jest może opodatkowany to co by zrobiło z tym państwo.Amol ma akcyzę?Ja tu widzę chyba lukę.
action movie:gun:
  • 5184 / 916 / 0
Amol ekonomicznie nie za fajnie wychodzi a trochę mdli po nim.
Dobra opcja dla oszukiwania siebie i bliskich. Niby się leczysz.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 396 / 0
Ja wysoko cenie sobie Jaggermeister.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 17 / 0
Wie ktoś co z kustoszem tequila? Wycofują z biedronek czy jaki chuj?
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 70 / 9 / 0
Tzn? Rzadko bywam wprawdzie w biedrach (głównie jak są jakieś promki na produkty do chaty typu mąka, cukier or smth), ale puszkowane Tequile dalej są dostępne. W najbliższej koło mnie nie ma, ale to na tej samej zasadzie, jak innych Kustoszy, Amaren i Parkowych - taki urok dzielnicy %-D

W Lidlu za to zawsze są Arki (Argusy) Bravos, ale butelka 0.5 już za 3,49 :(
  • 126 / 17 / 0
U mnie w mieście praktycznie nigdzie nie ma już od dłuższego czasu.
Ubolewam trochę bo to mój ulubieniec dla taniej najebki.1,99pln za sztuke i smak który nie staje się nieznośny po paru puchach%-D
Jedyny penerski browar którego mogę doić i doić...
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 70 / 9 / 0
Cena to już melodia przeszłości. Ostatnio jak go widziałem to był już po 2,39.
  • 57 / 6 / 0
Ja ostatnio piłem barmańską, może i ma 21% ale jest pyszna i kosztujr nie wiele. Idzie się nieźle porobić mieszając ją z dobrym buchem.
  • 12631 / 2442 / 0
Spirytus salicylowy też nie ma akcyzy. Dykta nie ma akcyzy i perfumy też nie... czemu miałaby być na Amol?

Ja z kolei jestem miłośnikiem dobrych piw, ale z mocnych alkoholi nr 1 to Pisco. Mam tego w szafie 12 butelek - prosto z Chile.
Pisco Sour (czyli z sokiem z cytryny - wersja podstawowa) nie można nie lubić. Polecam spróbować.
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.