Media zrobiły pranie mózgu
Warto też dobierać towarzystwo.
Takie które nie wkurwia.
Może podsiwadomie tego nie akceptujesz że jesteś jakiś inny.
Od tego zacznij. Sporo pracy w aspekcie który innym przychodzi naturalnie tj. Relacje z ludźmi.
Człowiek samotny to też niedobra opcja. Gorzknieje się.
Czasem trzeba do ludzi.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dobra opcja dla oszukiwania siebie i bliskich. Niby się leczysz.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W Lidlu za to zawsze są Arki (Argusy) Bravos, ale butelka 0.5 już za 3,49 :(
Ubolewam trochę bo to mój ulubieniec dla taniej najebki.1,99pln za sztuke i smak który nie staje się nieznośny po paru puchach%-D
Jedyny penerski browar którego mogę doić i doić...
Ja z kolei jestem miłośnikiem dobrych piw, ale z mocnych alkoholi nr 1 to Pisco. Mam tego w szafie 12 butelek - prosto z Chile.
Pisco Sour (czyli z sokiem z cytryny - wersja podstawowa) nie można nie lubić. Polecam spróbować.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.