...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 467 / 60 / 0
http://wotuiw.torun.pl/index.php/oddzia ... yjec-otou/
Kogo przyjmujemy:

Przyjmowane są osoby w wieku 22-50 lat.
  • 768 / 105 / 0
Ja załatwię kilka spraw i szybko uciekam do Torunia a najpierw ten detox do Świecia od benzo. Tego się nie da w domu odstawic a potem żyć bez tego. Już byłem na rolkach a tu dziś bum w pół śnie nad ranem 0,5 dzremka i znowu 0,5 mg Clona bo trzaslo a rolek po ciemku nie mogłem znaleźć. Chyba że znajdę jakiś detox długo terminowy jak więcej niż 56 dni bo słyszałem że od benzo gdzies pozwalają siedzieć dłużej. A potem ten Toruń 8 miesięcy.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
był ktoś w matarnii w gdańsku? i jesli ktoś był chcecie się wypowiedzieć? moja przyjaciółka tam idzie i się zastanawiamy jak tam będzie
  • 1537 / 197 / 0
siemka był ktoś w tym ośrodku ? podobno bardzo dobra skuteczność ( Ściejowice 231, 32-060 Ściejowice ) tylko bardzo drogo, nazwa wiosenna
  • 1121 / 153 / 0
@Brutalny
Nie opłaca się iść prywatnie, byłem 3 razy w ośrodkach, nasłuchałem się o prywatnych, wiem co mowie mordo, szkoda hajsu, jesteś celebrytą [h] ale to nie kwalifikuje Cię do takiego kroku..
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 800 / 457 / 0
Jakbym miał jechać na prywatny ośrodek to wolałbym sobie wyjebac na jakies rajskie plaże i słuchać mentorów na yt. Polecam Nowy Dworek, nie jest idealnie, wiele rzeczy wkurwia, ale trzymam się tutaj dziewiąty miesiąc.
  • 1537 / 197 / 0
09 listopada 2023WRB pisze:
@Brutalny
Nie opłaca się iść prywatnie, byłem 3 razy w ośrodkach, nasłuchałem się o prywatnych, wiem co mowie mordo, szkoda hajsu, jesteś celebrytą [h] ale to nie kwalifikuje Cię do takiego kroku..
poprostu mam możliwiść dosyć poważną żeby odpocząć
  • 31 / 1 / 0
ja polecam prywatną terapie w Hucie Żuławskiej tylko drogo pierwszy tydzień 4k następne po 3k, kobita była 4 tygodnie odtruwała się od Tramalu ale główni pacjenci to alko.
  • 3455 / 557 / 2
Ano jak Ty se chcesz odpocząć w prywatnym to se idź. Moje zdanie jest takie że prywatny ośrodek wcale nie musi być lepszy od tego nie prywatnego.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 153 / 0
poprostu mam możliwiść dosyć poważną żeby odpocząć
Brutalny - To wolałbym pojechać do ciepłych krajów mordo..
Z tego co kojarzę to nie od dzisiaj ciągniesz temat pojechania się leczyć, ale czy w końcu byłeś spróbować czy nadal jesteś na etapie jechać czy nie jechać? Trochę to trwa a czas leci, niektórzy myślą że są terminatorami, ale nie, nie ma takich, nie ma co zapominać że to choroba śmiertelna.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.