Skończył mi się ogień wieęc postanowiłem spróbować metody na zimno. Nie wiem o ile, ale na pewno jest bardziej wydajna. Szkoda że zaraz kończę pake a planowo jest to moje ostatnie cpaniu na długi okres czasu.
Polecam.
Czy jest tu ktoś kto uważa,że oxy>maja?
Czy mógłbyś uzasadnić? Ja to zrobiłem parę postów wcześniej.
12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Kurczę moje odczucia całkiem odwrotne.Probawalem oxy kilka razy iv i wjazdu prawie nie czuć a bomba w sumie tez słaba.Może to dlatego, że przerabiałem na zimno, sam już niewiem.Jedna z substancji na której się zawiodłem.Albo coś sknociłem.
12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
20mg oxy = 10-15mg Majki.. gdzieś widziałem takie porównanie..
11 czerwca 2020Plpl pisze:
Skończył mi się ogień wieęc postanowiłem spróbować metody na zimno. Nie wiem o ile, ale na pewno jest bardziej wydajna. Szkoda że zaraz kończę pake a planowo jest to moje ostatnie cpaniu na długi okres
Tolerka na ox b3z kitu rośnie w tempie zatrważająco blyskawicznym.
W sobotę rano miałem pełną pake l_zostało mi 6 sztuk.
12 czerwca 2020michass90 pisze:Ale przecież oxy jest mocniejsze od Majki jakies 1,5 x ?12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
12 czerwca 2020Sawant pisze:odwrotnie. 15mg oxy = 20 mg majki.12 czerwca 2020michass90 pisze:Ale przecież oxy jest mocniejsze od Majki jakies 1,5 x ?12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?