Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 82 / 10 / 0
Człowiek niedoinformowany = człowiek marnujący temat.

Skończył mi się ogień wieęc postanowiłem spróbować metody na zimno. Nie wiem o ile, ale na pewno jest bardziej wydajna. Szkoda że zaraz kończę pake a planowo jest to moje ostatnie cpaniu na długi okres czasu.
Polecam.

Czy jest tu ktoś kto uważa,że oxy>maja?
Czy mógłbyś uzasadnić? Ja to zrobiłem parę postów wcześniej.
  • 93 / 10 / 0
Kurczę moje odczucia całkiem odwrotne.Probawalem oxy kilka razy iv i wjazdu prawie nie czuć a bomba w sumie tez słaba.Może to dlatego, że przerabiałem na zimno, sam już niewiem.Jedna z substancji na której się zawiodłem.Albo coś sknociłem.
  • 2814 / 369 / 0
12 czerwca 2020Pudlo88 pisze:
Kurczę moje odczucia całkiem odwrotne.Probawalem oxy kilka razy iv i wjazdu prawie nie czuć a bomba w sumie tez słaba.Może to dlatego, że przerabiałem na zimno, sam już niewiem.Jedna z substancji na której się zawiodłem.Albo coś sknociłem.
Ja miałem tak : na początku przygody z oxy80mg IV było pięknie 1tab przerobiona w soli/wodzie robiła świetnie wejście piękne bomba też później szybko tolerka skoczyła do góry i nawet 3-4 tab oxy80mg przerobione do IV nie dawały ani wejścia ani nic :( i tak sie skończyła przygoda z oksy i teraz mst200mg leci ...
  • 93 / 10 / 0
Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
  • 2814 / 369 / 0
Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
Ale przecież oxy jest mocniejsze od Majki jakies 1,5 x ?
20mg oxy = 10-15mg Majki.. gdzieś widziałem takie porównanie..
  • 653 / 63 / 0
11 czerwca 2020Plpl pisze:

Skończył mi się ogień wieęc postanowiłem spróbować metody na zimno. Nie wiem o ile, ale na pewno jest bardziej wydajna. Szkoda że zaraz kończę pake a planowo jest to moje ostatnie cpaniu na długi okres
To ja większe pol życia robiłem na zimno i w sumie ostatnio od może 4miesiecy robie na ciepło i moje odczucia są sprzeczne z twoimi hehe .robiąc na zimno napewno dłużej schodzi bo trzeba gniesc ta zatyczka ten proch i gniesc A na ciepło zrobię se na jeba.... pył i tylko zagotuje i wszystko jest rozpuszczone .I to co zostaje nie jest już nawet gorzkie A na zimno zawsze cos się nie rozgniotlo i jakoś ten proch nie oddaje oxy do wody w całości. :hel:
  • 82 / 10 / 0
Ja nie stosuje tej metody co w fax jest tylko mwtkatowa. Wsio w strzykawce beltam i wyciskam do kielonka przez filtr z papieu/chusteczki.

Tolerka na ox b3z kitu rośnie w tempie zatrważająco blyskawicznym.
W sobotę rano miałem pełną pake l_zostało mi 6 sztuk.
  • 604 / 115 / 0
12 czerwca 2020michass90 pisze:
odwrotnie. 15mg oxy = 20 mg majki.
  • 209 / 15 / 0
80mg oxy - jestem na skręcie drugi dzień, co sobie zapodać? 450mg kody i 400mg tramca niwelują objawy, ale ile męczyliscie się na CT? Ewentualnie klon do tego
  • 2814 / 369 / 0
12 czerwca 2020Sawant pisze:
12 czerwca 2020michass90 pisze:
odwrotnie. 15mg oxy = 20 mg majki.
Sa osoby które nawet pisały posty ze 80oxy = 200mg mst .. ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?