Skończył mi się ogień wieęc postanowiłem spróbować metody na zimno. Nie wiem o ile, ale na pewno jest bardziej wydajna. Szkoda że zaraz kończę pake a planowo jest to moje ostatnie cpaniu na długi okres czasu.
Polecam.
Czy jest tu ktoś kto uważa,że oxy>maja?
Czy mógłbyś uzasadnić? Ja to zrobiłem parę postów wcześniej.
12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Kurczę moje odczucia całkiem odwrotne.Probawalem oxy kilka razy iv i wjazdu prawie nie czuć a bomba w sumie tez słaba.Może to dlatego, że przerabiałem na zimno, sam już niewiem.Jedna z substancji na której się zawiodłem.Albo coś sknociłem.
12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
20mg oxy = 10-15mg Majki.. gdzieś widziałem takie porównanie..
11 czerwca 2020Plpl pisze:
Skończył mi się ogień wieęc postanowiłem spróbować metody na zimno. Nie wiem o ile, ale na pewno jest bardziej wydajna. Szkoda że zaraz kończę pake a planowo jest to moje ostatnie cpaniu na długi okres
Tolerka na ox b3z kitu rośnie w tempie zatrważająco blyskawicznym.
W sobotę rano miałem pełną pake l_zostało mi 6 sztuk.
12 czerwca 2020michass90 pisze:Ale przecież oxy jest mocniejsze od Majki jakies 1,5 x ?12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
12 czerwca 2020Sawant pisze:odwrotnie. 15mg oxy = 20 mg majki.12 czerwca 2020michass90 pisze:Ale przecież oxy jest mocniejsze od Majki jakies 1,5 x ?12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.