Skończył mi się ogień wieęc postanowiłem spróbować metody na zimno. Nie wiem o ile, ale na pewno jest bardziej wydajna. Szkoda że zaraz kończę pake a planowo jest to moje ostatnie cpaniu na długi okres czasu.
Polecam.
Czy jest tu ktoś kto uważa,że oxy>maja?
Czy mógłbyś uzasadnić? Ja to zrobiłem parę postów wcześniej.
12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Kurczę moje odczucia całkiem odwrotne.Probawalem oxy kilka razy iv i wjazdu prawie nie czuć a bomba w sumie tez słaba.Może to dlatego, że przerabiałem na zimno, sam już niewiem.Jedna z substancji na której się zawiodłem.Albo coś sknociłem.
12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
20mg oxy = 10-15mg Majki.. gdzieś widziałem takie porównanie..
11 czerwca 2020Plpl pisze:
Skończył mi się ogień wieęc postanowiłem spróbować metody na zimno. Nie wiem o ile, ale na pewno jest bardziej wydajna. Szkoda że zaraz kończę pake a planowo jest to moje ostatnie cpaniu na długi okres
Tolerka na ox b3z kitu rośnie w tempie zatrważająco blyskawicznym.
W sobotę rano miałem pełną pake l_zostało mi 6 sztuk.
12 czerwca 2020michass90 pisze:Ale przecież oxy jest mocniejsze od Majki jakies 1,5 x ?12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
12 czerwca 2020Sawant pisze:odwrotnie. 15mg oxy = 20 mg majki.12 czerwca 2020michass90 pisze:Ale przecież oxy jest mocniejsze od Majki jakies 1,5 x ?12 czerwca 2020Pudlo88 pisze: Może to wina mojej tolerki na majke.Po tym można wnioskować, że jednak równanie powinno wyglądać: oxy<majka.Moja bez żadnej tolerki wzięła 40mg oral i ją pozamiatało.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.