...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Hej.
Szukam w Warszawie dobrego psychiatry, który specjalizuje się w odstawianiu benzo.
Jeśli to zły wątek, to przepraszam i proszę o przeniesienie.
  • 48 / 4 / 0
Toruń tramwajowa
Ktoś był, ma jakieś info o pobycie tam?
  • 768 / 105 / 0
Tramwaja jest niby spko. Nigdy tam nie byłem ale ludzi ze Świecia właśnie tam namawiają. Chyba że się myślę bo w Toruniu są dwa ośrodki. Zresztą nie pytaj się na Hyperrealu

Fuzja - D5

Poszedł spontan. Jutro zaczynam terapię. Co prawda na klonie ale pić nie chcę. 2 miesiące jak uda mi się skończyć terapię. Pojadę odtruć się od klona. Pregabe też wyjebie bo nic nie daje. Wiem odstawienie będzie nieprzyjemne. Ale neurolog zalecił mi 150. Dziś się wyspać. I jutro o 6.30 pobudka. Kwetapiny już nie biorę bo mam muła rano. Hydroxyzyne wezmę 50 mg i oby spać. Rzygać mi się już chce tym alko.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4327 / 700 / 2117
25 września 2023ksien pisze:
Toruń tramwajowa
Kuzynka wjebana po uszy w opio. Była i sobie chwali, udało jej się wyjść. O ile mowa o WOTUiU. Ale raczej nie ma innej opcji, abyśmy rozmawiali o jakimś innym Toruńskim ośrodku na tejże ulicy.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 757 / 114 / 0
25 września 2023ksien pisze:
Toruń tramwajowa
ja np. byłem, miło wspominam te 8 miesięcy, fachowa terapia, zajebiste miejsce, świetni ludzie

nie pozbyłem się nałogów całkowicie i nie rozwiązałem niektórych innych egzystencjalnych i psychicznych męczarni, ale dostałem dużo fajnych lekcji życiowych no i zrewidowałem podejście do dragów na tyle, że totalna autodestrukcja została zastąpiona okazjonalną walką w okopach, niestety same narkotyki to tylko tzw. czubek góry lodowej
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 2 / / 0
06 sierpnia 2023reformatorponownie pisze:
Szukam ośrodka, do którego można zgłosić się jako para. Chciałbym zacząć od terapii krótkoterminowej, a później ewentualnie przejść na leczenie długoterminowe.

Konieczna refundacja NFZ
Monar krótkoterminowy
Warszawa, ul. Andersa 12
Po wcześniejszym uzgodnieniu z ośrodkiem powinna być Możliwość terapii jako para. :)
Ostatnio zmieniony 28 września 2023 przez StyKk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3406 / 534 / 0
25 września 2023Palkrolik pisze:
Tramwaja jest niby spko. Nigdy tam nie byłem ale ludzi ze Świecia właśnie tam namawiają. Chyba że się myślę bo w Toruniu są dwa ośrodki. Zresztą nie pytaj się na Hyperrealu

Fuzja - D5

Poszedł spontan. Jutro zaczynam terapię. Co prawda na klonie ale pić nie chcę. 2 miesiące jak uda mi się skończyć terapię. Pojadę odtruć się od klona. Pregabe też wyjebie bo nic nie daje. Wiem odstawienie będzie nieprzyjemne. Ale neurolog zalecił mi 150. Dziś się wyspać. I jutro o 6.30 pobudka. Kwetapiny już nie biorę bo mam muła rano. Hydroxyzyne wezmę 50 mg i oby spać. Rzygać mi się już chce tym alko.
To indywidualna terapia ? Ile jesteś w ciągu na benzo ? (i przy okazji ile na alko).

Ogólnie hydroksyzyna cię usypia ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 768 / 105 / 0
Długooo na benzo. W alko popadłem teraz w cug. Odstawiłem Pregabe na jakiś czas bo coś mi w jelitach mieszala. Może nie dotkne już tej złozyły jednej. Nie no w Toruniu to gupowa, zamknięta. Ale ludzie sobie chwalą
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 461 / 59 / 0
Witam, poszukuje długoterminowego ośrodka (najlepiej dla par, gdzie jedna ze stron ma dopiero 20 lat). Nowy Dworek odpada, tramwajowa czytałem że od 22 roku życia - macie inne propozycje? Lokalizacja obojętna
  • 757 / 114 / 0
od kiedy tramwajowa jest od 22 lat, kto Ci tego naopowiadał?
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.