Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
Uwielbiam raz do roku nachukac się jak puchacz piwskiem albo drinami.Do tego dołączając benzo = człowiek guma.Ale tak na co dzień to nie pije.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5801 / 1193 / 43
Mocne, drogie piwo. Grolsh Kanon Strong. 11,6% czystego alkoholu.
Ma moc, torpeda.
Czasami wracałem zmęczony po pracy i wypijałem takie dwa na szybko. Urwało mi film.
Pije go, jak chcę szybko się upić.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 909 / 0
@london5
Mocarze są najlepsze jak chcemy się upić.Za moich czasów to się waliło Wojaki 9 %.
W wieku lat piętnastu
  • 5801 / 1193 / 43
Wątroba dostaje niezły wpierdol po takich piwach chyba,
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1537 / 197 / 0
ale z drugiej strony 2 takie i nie ma gościa a takich 5% to można pić i pićxD
  • 8103 / 909 / 0
Kiedyś kumpel powiedział mi po Wojakach, że wale jak z gorzelni.Wysłał mnie po bletki i powiedział ``chociaż wywietrzałeś``.A bylem ostro ujarany i nie miałem w ogóle ochoty zaginać po blety.
W wieku lat piętnastu
  • 1660 / 301 / 0
Co tu taki słaby ruch, wszyscy zostali abstynentami? %-D Święto mi trochę pokrzyżowało plany. Miałem na niedzielę przygotowane 6 browarów na wieczór, muszę teraz dokupić w żabie jakieś sikacze. Jeszcze, cholera, parę dni temu się jakoś wyjebałem na plecy (w domu), wstałem, otrzepałem się i poszedłem spać, jak gdyby nigdy nic. Wypadki przy pracy się zdarzają, niestety.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 641 / 98 / 0
A u mnie Żaby zamknięte.
  • 187 / 72 / 0
@Teabadger tutaj jest zdecydowanie większy ruch viewtopic.php?f=185&t=69525&e=1&view=unread#unread
  • 515 / 71 / 0
Każdy ćpun jak mu się kończą narkotyki przeprosi wudke. I mnie to spotkało.. Ponad pół roku nie przekraczałem granicy czterech piw a i to chyba ze 3 razy mi się zdarzyło. Dziś ładuje szklaneczkę siemie lnianego i się napierdole, wudą, na siedząco jak niegdyś. Liczę na skarb utraconego raju - dopaminowy rush na wejściu który pamiętam już jak przez mgłę wspominając dawne dzieje. Może to dziś będzie ten dzień?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.