09 lutego 2022IamYourFather pisze:Skoro ją przerwałeś, to nic dziwnego że nie kręci.20 stycznia 2022Błazen pisze: Dzięki, że się rozpisałeś, to będzie pomocne, ale to wszystko nie dla mnie. Ja się ogarniam i otrzepuję z mojego ostatniego balowania i już zostaję trzeźwym. Będzie i 1000 i 2000 dni. Zresztą, co to ma za znaczenie, ile dni? Nabijanie absty już mnie nie kręci, ale realne zmienianie swojego życia bez patrzenia w kalendarz.
U mnie ponad tydzień jakoś bez alkoholu jest spoko.
Dużo marii i pregabalina, czasem klona zjem jak muszę.
Np miałem raz lekką paranoję psychiczną ale to jak odparowałem.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Mija już +/- 2 lata od kiedy używam to na ADHD. Przez ostatnie pol roku tolerancja tak podskoczyła ze używałem za dużo tego. W każdym razie mam nasilenie huśtawki emocjonalnej, obniżenie nastroju i brak odczuwania przyjemności i jakiegoś spontana.
Dużo schudłem, poza tym najwyższy czas na czas nieokreślony odstawić.
Jak się zabrać do tego od strony zabezpieczenia lekowego?
Na dziś jedynie paroksetyna, propranolol, cannabis 20% na wieczór, bunondol i seleginina 2,5 mg.
Wiem ze nie ma nic GABA bo teraz adrenalina i serce będzie zapewne szaleć jak i irracjonalne myśli które normalnie olewam bo się tego nauczyłem tak teraz nie ogarniam i mam dziwną apatie. Wkrótce minie.
Dlatego idę za ciosem.
Pozdro!
Chomiki puste a pieniędzy brak.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
21 listopada 2019Brutalny pisze: otrzezwia nie otrzeźwia , myslisz sobie a co mi tam przecież jestem jeszcze mlody , poplyne troche na uzywkach i np za rok/dwa przestane a tu nagle minelo 7 lat a ty dalej ćpiesz , chcesz przestać ale juz nie możesz .. tak to jest
Cięzko wyjść z tego koła obłędu a pytanie na ile organizm będzie pozwalał na kolejne próby
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.