Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 466 / 4 / 0
Wczoraj 25mg zniszczyło,po 7 miesiącach przerwy ale teraz wakacje to trzeba częsciej ;D
  • 1290 / 7 / 0
chusajn pisze:
Nie ma. Donosowo ciut szybciej wchodzi i nie musisz mieć pustego żołądka.
Dobrze wiedzieć, bo trochę mnie przerażała myśl o pustym żołądku więc raczej w nosa sobie na weekendzie zaniucham na wyjeździe w górach jeśli brak różnicy.

@plodny92 widzę ekipa lataczy z naszego miasta dalej działa jak powinna.
Pozdro od Jumpera.
  • 827 / 3 / 0
@MCP: Ewidentnie pierwszy raz... Co oczywiste - zależnie od sprzedawcy. Albo w małej polimerowej probówce albo samara (ew. + folia al.) peace.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 3 razy.
Miej dystans
  • 562 / 52 / 0
Czy tryptaminy wywołują tolerancje krzyżowa dla 2cp ? Po tripie np. na homecie trzeba czekac te 2-3 tyg zeby walnac 2cp ?
  • 663 / 13 / 0
Tak, wszystkie substancje oddziałujące na receptory serotoninowe wywołują tolerancję krzyżową. Imo 2 tygodnie starczą.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
Tryptaminek wyprzedziłeś mnie! :-D btw. Z tym odczekiwaniem, to wydaje mi się że to zależy od stopnia w jakim dane substancje oddziaływają na dane receptory, dla nbome tak 2 tygodnie powinny wystarczyć, w przypadku 2C-P - 4-HO-MET może nawet i 1 tydzień :) Oczywiście dochodzą jeszcze kwestie osobnicze :-p
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 3449 / 123 / 8
Tryptaminek pisze:
wszystkie substancje oddziałujące na receptory serotoninowe wywołują tolerancję krzyżową
nieprawda, receptorów serotoninowych jest cała moc, a liczy się też sposób oddziaływania

Co do tolerancji po homecie to ważna jest siła fazy, po uprzyjemnieniu wieczora małą dawką tydzień spokojnie wystarczy, po ciężkim psychodelicznym rozkurwieniu u mnie 2 tygodnie niestety nie dały rady.
  • 827 / 3 / 0
Czeslaw pisze:
Co do tolerancji po homecie to ważna jest siła fazy, po uprzyjemnieniu wieczora małą dawką tydzień spokojnie wystarczy, po ciężkim psychodelicznym rozkurwieniu u mnie 2 tygodnie niestety nie dały rady.
Fakt, tydzień po mocnym tripie na homecie to samo dawkowanie nie dało już tak spektakularnych efektów. W przypadku 2C-E, wrzuconym niecały tydzień po sesji z tryptaminą, nie zauważyłem spadku mocy. ;-)
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 2775 / 39 / 0
emerx pisze:
dla nbome tak 2 tygodnie powinny wystarczyć
dla nbome zalecane są 3 tygodnie, dla tryptamin i fenyloetyloamin co najmniej 2. Po tygodniu mozna się spodziewać działania na psychikę o sile 60% w porównaniu do ostatniego. Po 2 tygodniach dochodzi to imo do 80-85. Dobrze wiem bo jakiś czas temu ładowałem w siebie ogromne ilości psychodelików w jeszcze większej częstotliwości. Raz mi się tylko zdarzyło, że po i.m. hometa (chyba) tolerancji nie czułem już po 3 dniach
SzatanskiSkoczek pisze:
Dobrze wiedzieć, bo trochę mnie przerażała myśl o pustym żołądku
Wystarczy nie jeść nic na godzinę przed zażyciem, to chyba nie jest trudne do wykonania

zależy jak wielkim łasuchem jesteś %-D #czeslaw
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 20 / 0
Po tym jak wszystkich swoich znajomych wciągnąłem w MDMA, teraz przyszła kolej na psychodeliki :-D
W piątek tripowaliśmy z Mahometem w 14 osób, istne szaleństwo. Nie ma wspanialszego sposobu spędzania czasu ze swoimi przyjaciółmi i znajomymi niż wspólne tripowanie na psychodelikach lub emde. Psychodeliki niesamowicie uwypuklają relacje międzyludzkie, prowadzą do niesamowitych rozmów i wspólnych rozkmin. Wspólne tripowanie na łonie natury to po prostu taka tymczasowa psychodeliczna utopia. Fakt, że samemu czy w 2-3 osoby jest głębiej, ale za to w grupie tyle się dzieje! Odnajdywanie sensu wszystkiego gdzieś pod drzewem w lesie, zachwycanie się chmurami, totalne otwarcie na świat, świat, świat!

I to wspaniała sprawa obserwować ludzi, którzy pierwszy raz brali psychodelik. Kiedy podchodzą do mnie i ze łzami w oczach mówią : 'dziękuję, że otworzyłeś mi głowę' to jestem w chuj szczęśliwy :-D

A tak swoją drogą, przez 2 pierwsze razy 25mg maho wywołało u mnie spory mindfuck i rozpierdol, a tym razem po 30mg miałem piękne wizuale, ale totalny, trzeźwy niemalże ogar. Najwyraźniej pora już na większe dawki.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.