Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 466 / 4 / 0
Wczoraj 25mg zniszczyło,po 7 miesiącach przerwy ale teraz wakacje to trzeba częsciej ;D
  • 1290 / 7 / 0
chusajn pisze:
Nie ma. Donosowo ciut szybciej wchodzi i nie musisz mieć pustego żołądka.
Dobrze wiedzieć, bo trochę mnie przerażała myśl o pustym żołądku więc raczej w nosa sobie na weekendzie zaniucham na wyjeździe w górach jeśli brak różnicy.

@plodny92 widzę ekipa lataczy z naszego miasta dalej działa jak powinna.
Pozdro od Jumpera.
  • 827 / 3 / 0
@MCP: Ewidentnie pierwszy raz... Co oczywiste - zależnie od sprzedawcy. Albo w małej polimerowej probówce albo samara (ew. + folia al.) peace.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 3 razy.
Miej dystans
  • 562 / 52 / 0
Czy tryptaminy wywołują tolerancje krzyżowa dla 2cp ? Po tripie np. na homecie trzeba czekac te 2-3 tyg zeby walnac 2cp ?
  • 663 / 13 / 0
Tak, wszystkie substancje oddziałujące na receptory serotoninowe wywołują tolerancję krzyżową. Imo 2 tygodnie starczą.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
Tryptaminek wyprzedziłeś mnie! :-D btw. Z tym odczekiwaniem, to wydaje mi się że to zależy od stopnia w jakim dane substancje oddziaływają na dane receptory, dla nbome tak 2 tygodnie powinny wystarczyć, w przypadku 2C-P - 4-HO-MET może nawet i 1 tydzień :) Oczywiście dochodzą jeszcze kwestie osobnicze :-p
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 3449 / 123 / 8
Tryptaminek pisze:
wszystkie substancje oddziałujące na receptory serotoninowe wywołują tolerancję krzyżową
nieprawda, receptorów serotoninowych jest cała moc, a liczy się też sposób oddziaływania

Co do tolerancji po homecie to ważna jest siła fazy, po uprzyjemnieniu wieczora małą dawką tydzień spokojnie wystarczy, po ciężkim psychodelicznym rozkurwieniu u mnie 2 tygodnie niestety nie dały rady.
  • 827 / 3 / 0
Czeslaw pisze:
Co do tolerancji po homecie to ważna jest siła fazy, po uprzyjemnieniu wieczora małą dawką tydzień spokojnie wystarczy, po ciężkim psychodelicznym rozkurwieniu u mnie 2 tygodnie niestety nie dały rady.
Fakt, tydzień po mocnym tripie na homecie to samo dawkowanie nie dało już tak spektakularnych efektów. W przypadku 2C-E, wrzuconym niecały tydzień po sesji z tryptaminą, nie zauważyłem spadku mocy. ;-)
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 2775 / 39 / 0
emerx pisze:
dla nbome tak 2 tygodnie powinny wystarczyć
dla nbome zalecane są 3 tygodnie, dla tryptamin i fenyloetyloamin co najmniej 2. Po tygodniu mozna się spodziewać działania na psychikę o sile 60% w porównaniu do ostatniego. Po 2 tygodniach dochodzi to imo do 80-85. Dobrze wiem bo jakiś czas temu ładowałem w siebie ogromne ilości psychodelików w jeszcze większej częstotliwości. Raz mi się tylko zdarzyło, że po i.m. hometa (chyba) tolerancji nie czułem już po 3 dniach
SzatanskiSkoczek pisze:
Dobrze wiedzieć, bo trochę mnie przerażała myśl o pustym żołądku
Wystarczy nie jeść nic na godzinę przed zażyciem, to chyba nie jest trudne do wykonania

zależy jak wielkim łasuchem jesteś %-D #czeslaw
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 20 / 0
Po tym jak wszystkich swoich znajomych wciągnąłem w MDMA, teraz przyszła kolej na psychodeliki :-D
W piątek tripowaliśmy z Mahometem w 14 osób, istne szaleństwo. Nie ma wspanialszego sposobu spędzania czasu ze swoimi przyjaciółmi i znajomymi niż wspólne tripowanie na psychodelikach lub emde. Psychodeliki niesamowicie uwypuklają relacje międzyludzkie, prowadzą do niesamowitych rozmów i wspólnych rozkmin. Wspólne tripowanie na łonie natury to po prostu taka tymczasowa psychodeliczna utopia. Fakt, że samemu czy w 2-3 osoby jest głębiej, ale za to w grupie tyle się dzieje! Odnajdywanie sensu wszystkiego gdzieś pod drzewem w lesie, zachwycanie się chmurami, totalne otwarcie na świat, świat, świat!

I to wspaniała sprawa obserwować ludzi, którzy pierwszy raz brali psychodelik. Kiedy podchodzą do mnie i ze łzami w oczach mówią : 'dziękuję, że otworzyłeś mi głowę' to jestem w chuj szczęśliwy :-D

A tak swoją drogą, przez 2 pierwsze razy 25mg maho wywołało u mnie spory mindfuck i rozpierdol, a tym razem po 30mg miałem piękne wizuale, ale totalny, trzeźwy niemalże ogar. Najwyraźniej pora już na większe dawki.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.