Tak samo z tymi słodyczami, właśnie wpierdalanie na noc i nie mycie zębów rozkłada ci zęby atom po atomie (tak sobie to najłatwiej tłumaczę) ja rzadko szczękościsku dostaje bo dragi biorę w akompaniamencie benzo a jak już faktycznie on występuje to przez chwilę ale to wtedy wsadzam język między zęby i po sprawie. No i jak już faktycznie jest jakieś wysuszenie to trzeba gębę przepłukać umyć zęby, no kurwa trzeba o to dbać bo wiocha jak chuj jak się uśmiechasz a tam okno wyjebane przy jedynce xD
Wiadomo ćpanie ćpaniem ale ja zawsze byłem takiego zdania że jak już jestem ćpunem to takim w miarę "ogarniętym" a nie jak typowy alkoholik nieogolony, jebiący i zaszczany zawsze staram się dbać o aparycję bo wtedy też ludzie inaczej na was patrzą i nawet często nie będą podejrzewać o ćpanie i mniejsza szansa o jakiś przypał.
Nie wnikałam, także nie potwierdzam i nie zaprzeczam.
Za to znam ten ból, bo też mam co chwilę coś do zrobienia mimo dbania o nie, ale u mnie to wynika ze zbyt ściśniętych zębów i mój dentysta ciągle powtarza, że mam się w końcu zabrać za założenie aparatu, bo tak będę go wiecznie odwiedzać co chwilę. Tylko już jestem chora jak mam to zrobić, bo kiedyś byłam już u ortodonty na konsultacji i żeby móc założyć aparat będę musiała najpierw usunąć kilka zębów (m.in. 5, która u mnie rośnie na podniebieniu i jest cała zrotowana bo nie miała miejsca żeby wyrosnąć w łuku, o 8 nie wspominając nawet bo są poza zgryzem).
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.