Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 353 / 0
HCl powinno sie rozpuscic w wodze.
Ja bym rozpuszczal w acetonie: szybko odparowuje, godzina i blottery suche.
  • 418 / / 0
Spirytus chyba lepszy. Aceton nie zostawia przypadkiem jakichś niezdrowych związków?
Ω
  • 344 / 6 / 0
Jeszcze rozumiem psychodeliczny siusiak z LSD, ale z NBOMami? Ała kurwa!
  • 550 / 3 / 0
zielonywojownik pisze:
Spirytus chyba lepszy. Aceton nie zostawia przypadkiem jakichś niezdrowych związków?
Czysty - nie. Zanieczyszczony - tak. Zupełnie jak w przypadku spirytusu, czy innych rozpuszczalników. Ale myślę, że w przypadku nanoszenia substancji na blotter można by bezpiecznie użyć nawet zmywacza do paznokci.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
@zjemtwepachy: a czemu "ała"? Pod dziąsłem boli? No chyba nie, więc tam tak samo ;)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 353 / 0
Pewnie mu chodziło o to ze chuj wie co się później z taką tkanka może stać się
  • 1951 / 15 / 0
a od kwacha to sie niby czemu ma nic nie dziać, a od tego tak?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 344 / 6 / 0
69plateau pisze:
@zjemtwepachy: a czemu "ała"? Pod dziąsłem boli? No chyba nie, więc tam tak samo ;)
No dobra, może nie boli, ale gorycz ryj wykręca niemiłosiernie. A siusiakowi z tej goryczy też może być przykro :-(.

Edit
@up
Kwacha przyjmujesz powiedzmy 200uq, a tutaj masz np. 2mg. Chociaż po dokładnie 15 tripach na nbomach nie stwierdziłem u siebie uszczerbku na dziąsłach, to sama gorycz podsuwa mi wniosek, że toksyczność tych związków znikoma chyba jednak nie jest. No ale ja tam nie wiem...
Ostatnio zmieniony 08 października 2012 przez Zjemtwepachy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1037 / 10 / 0
Re: 25I-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: Pandaeb »
A na dziąśle to co masz? Nie tkankę? Jasne, że to między nogami masz bardziej ukrwione, ale to nie zmienia faktu, że z zewnątrz jest to niemal jedno i to samo. Jeśli jeszcze nikomu dziąsła nie spleśniały ani nie zgniły od kartonów, to czemu kuśka miałaby? Ni w ząb was nie rozumiem...
  • 1951 / 15 / 0
@zjemtwepachy: jaka gorycz? Przecież to trzeba tak trzymać, żeby ślina nie wypłukiwała. Wtedy smaku nie czujesz.

@pandaeb: jakie NAS? To tylko jeden ma tak delikatnego pisiorka, że karton mu go wyżera %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.