Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 6168 / 434 / 12
Insuflacja kryształu jednak jest bardziej bolesna od pudru. Z lekkim impetem wdechu w nią uderza, być może powstają jakieś mikronacięcia. Nie wiem, teoretyzuję.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2814 / 14 / 0
surveilled pisze:
Przy insuflacji postać ma znaczenie, kryształ, logicznie wnioskuję, musi fizycznie naruszać tkankę śluzówki, czyniąc ją bardziej przepuszczalną.
Bywają głosy sprzeczne przy tym. Patrz na forum w kierunku amfetaminy, gdzie dodawanie np.szkła w celu zwiększenia "mocy" jest powszechne u dostawców detalicznych.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6168 / 434 / 12
LOL @ "dostawców detalicznych". %-D

Zastanawia mnie, czy kryształ brefedronu jest na tyle "ostry", by się wbić w śluzówkę. Wszak to igła, ma ostre końce...
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 350 / 4 / 0
czy jest mozliwe abym poczul jakiekolwiek dzialanie brefedronu (rzoszerzenie srenic ,b. delikatne dzialanie) w ilosci 30-40mg sniff ?
  • 353 / 1 / 0
ja watpie, choc moze u osoby malo doswiadczonej i z zerowa tolerancja mogloby zrobic 'cokolwiek', ale pewnie co najwyzej ze zrenicami tylko hehe
a ty chyba masz troche doswiadczen za soba z tego co kojarze hehe, wiec watpie ze zauwazysz cokolwiek
ALE to wylacznie moje subiektywne przypuszczenia/oceny

ja sie troche pobawilem z brefem ostatnimi czasy
o dzialaniu sie nie bede wypowiadal, bo bylem i jestem tak przecpany, ze np. aktualnie mimo robienia przerw itd to i tak z 350mg brefa nie daje mi praktycznie ZADNYCH efektow jesli chodzi o 'faze' hehe:)

ale tak na szybko dwie uwagi

- testowalem i proch i 'krysztal' (z tego samego zrodla sorty)...i kurde nie wiem o co wam chodzi z tym ryciem nosa jesli chodzi o sniffy...tak, zapycha nos zatoki jak sam sqrwysyn, robi sajgon, na nastepny dzien przedziwne gluty hehehe...ALE wogole nie mialem odczuc takich, o jakich wielu z was pisze - zeby bylo to bolesne, zrace, przejebane, splywy tez do ogarniecia...nie wiem ocb i skad ta roznica w przyswajaniu:/ dla mnie samo wciaganie bylo jako tako neutralne lol

- ktos tez tak mial, ze bref na dzien/dwa widocznie zmienial wam konsystencje spermy lol?:) moja robila sie bardzo przezroczysta, 'rozwodniona' i ogolnie taka 'uboga' hehehe, nie to co normalnie:/ zwrocilem na to uwage bo bez kitu, mega wyraznie cos bref mieszal w organizmie, a nigdy nie mialem takiego efektu ubocznego po jakichkolwiek innych drugach:P
no i raz po przyjeciu gieta w jakies 2 godziny:P przez jeden dzien mialem akcje, ze nie szlo dojsc/spuscic sie...stac stoi, dochodzic dochodze...i zawsze centralnie w kulminacyjnym punkcie jak z automatu nagle opadal lol, i tak w kolko...

krotko mowiac juz pierdole to gowno;)
  • 1053 / 76 / 0
Czy bref jako dzialajacy na serotonine wplynie na tolerancje na psychodeliki? 2C-B i nbomy?

A co do sposobu administracji, to zmieniam zdanie - tylko oral i tylko duzo.
Ostatnio zmieniony 27 października 2011 przez zioloziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2334 / 9 / 0
Nie wplynie. Inna zasada dzialania. Tez jestem zdania, ze tylko oral i tylko duzo. Substancja jest dla mnie lagodna, wiec dawki rzedu 400mg nie siadaja zbytnio na organizm, a dzialaja juz calkiem niezle. Tyle, ze to zajebiscie nieekonomiczne rozwiazanie i nie mam zamiaru sie w to wiecej zaopatrzac. Z rc 6-APB jest 47x lepszym rozwiazaniem.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 374 / 14 / 0
brefedron mocno obniza testosteron ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Raczej jest w miare ok - znam sporo osób co wrzucało po 250-300mg bez tolerki ^_^
500mg ? jebnij 350mg powinno być si najwyzej jak nie będzie zajebiście dopierdol kreske alfy , albo bufa , neba czy jakiegos innego ketona , albo po prostu zarzucaj brefedron w mixie z MDAI :*)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.