Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Czy jest tu ktoś kto na 100-200 mg jest w pełni sprawny umysłowo? Bo chciałbym wykonywać pracę programisty jak narazie biorę 800 mg ale mam wahania nastroju dodatkowo biorę lit i lamitrin. Bardzo proszę o pomoc
  • 141 / 1 / 0
800mg kwetiapiny?
Jeśli tak to niezly z Cienie mocarz.

Ja brałem dokładnie 200 i byłem, kurwa, chodzącym trupem.
Sprawność umysłowa była na jakimś poziomie ale conajmniej o 20-30% niższa.
  • 834 / 17 / 0
inakucho666 pisze:
Czy jest tu ktoś kto na 100-200 mg jest w pełni sprawny umysłowo? Bo chciałbym wykonywać pracę programisty jak narazie biorę 800 mg ale mam wahania nastroju dodatkowo biorę lit i lamitrin. Bardzo proszę o pomoc
mnie przymulało jak brałem 100mg, ale nie wykluczone że po jakimś czasie brania mogło by mi zniknąć przymulenie
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 141 / 1 / 0
@Huk
A jak długo brałeś?
  • 834 / 17 / 0
@up trudno powiedzieć, coś pomiędzy kilka miesięcy a rok
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 43 / 1 / 0
Po.100 masakrycznie bylem zamulony, nie wyobrażam sobie większych dawek
  • 95 / 8 / 0
ROZTWÓR KWETIAPINY Z KETRELU - potrzebuję porady.
====================================================

Ketrel mnie zaczął zdradzać. Kiedyś wystarczyło, że wziąłem po całym dniu pracy 25 mg Ketrelu i zasypiałem nawet nie wiem kiedy, jak dziecko, śpiąc do rana tak, że nawet zasypiałem do pracy.
Obecnie mogę wziąć 100 mg i nic - ale to raczej nie sprawa tolerki, bo z tego co przez MIESIĄCE wypraktykowałem, tolerka na ketrel nie rośnie.
Z TYM, ŻE SKONSTATOWAŁEM, iż czasy skuteczne, bajecznego działania ketrelu to były te czasy, kiedy brałem jednocześnie benzo.
Obecnie stronię od benzo i wiążę te dwa fakty razem. jednym słowem moja teza brzmi, że ketrel działa natychmiastowo w połączeniu z benzo już istniejącym w organizmie. A faktycznie - tak swoją drogą - wg opisów, wg ulotki, stężenie kwatepiny następuje w ciągu 1,5 od zażycia.

Z TYM, że nawet po 3 godzinach po wzięciu 100 mg, teraz potrafi na mnie nie działać, albo działać tak znikomie, że i tak męczę się nie mogąc zasnąć, lub często budząc się.

Chcę się przerzuć na - ponoć bardzo godny polecenia I TO ORGANICZNY (duży plus) "NASEN". Ale zanim to nastąpi, zanim spotkam się z lekarrzem i poproszę o zmianę leku, chciałbym spróbować z czymś takim, jak robienie roztworu I.V. z tabl. morfiny.

Z tego dokumentu

http://www.psychiatriapolska.pl/uploads ... 5v49i1.pdf

wynika, że robi się to dokładnie tak samo. Ale spróbowałem dwa razy i kompletnie ZERO DZIAŁANIA.

Ktoś coś wie? Co robię nie tak? Jak zrobić roztwór kwetiapiny z ketrelu?
Owoc żywota Twojego je ZUS.
  • 1680 / 266 / 0
Skumajcie to, mój rodzinny lekarz wypisuje mi alprazolam, relanium (w zastrzykach! sic), diphergan, zolpidem (mam w papierach że jestem wjebany w opiaty i te leki dostaję jak idę z tekstem, że schodzę z opio i potrzebuję spać) a kwetiapiny mi nie chciał wypisać. Nie chciałem się wymądrzać bo i tak zbyt często to robię.
Największy przegryw na forum
  • 3449 / 720 / 9
Poszedłem na alkoholówkę i dostałem recke na to. Ma to jakieś działanie rekreacyjne? Można użyć tego na zjazdach?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 4807 / 267 / 0
Brak jakiegokolwiek działania rekreacyjnego, dostałeś prawdopodobnie na sen, na zjazd się nada.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.