4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 329 / 6 / 0
az tu nagle
(...)
podjechala do mnie rozneglizowana blond pieknosc na scigaczu suzuki i pyta, czy chce mefa po podwojnej krystalizacji!
i teraz takie pytanie (do cenzury : nie o mefa nawet) (...) warto nawiazywac z nia znajomosc?
Hehe, kurde no odpowiedź sama się nasuwa..
  • 1179 / 9 / 0
Green Hulk pisze:
az tu nagle
(...)
podjechala do mnie rozneglizowana blond pieknosc na scigaczu suzuki i pyta, czy chce mefa po podwojnej krystalizacji!
i teraz takie pytanie (do cenzury : nie o mefa nawet) (...) warto nawiazywac z nia znajomosc?
Hehe, kurde no odpowiedź sama się nasuwa..
...mi się nasunęło żeby powiedzieć: "odstaw już to chłopie!" %-D
Swoją drogą już i tak długo się nie pobawimy...

A ja tam nie czuję jakiejś mega potrzeby przebywania z kimś, wręcz świetnie radzę sobie z tripem w pojedynkę - mp3, piękna muzyka i dziarskim krokiem spacerowanie po mieście i uśmiechanie się do ludzi ^^
Kuba Powiatowy pisze:
Czasami można jednak powiedzieć za dużo. Rzeczy, których raczej nie chcielibyśmy powiedzieć. Potem na zjeździe byłem na siebie wkurzony, że palnąłem jakąś głupotę, albo zobowiązałem się do czegoś na co nie miałem w ogóle (po otrzeźwieniu) ochoty.
Fakt, jest to wkurwiające... też musiałem dotrzymać jednego zobowiązania xP
Ale najgorsze w mefie jest właśnie to piękne pragnienie naprawienia świata i poczucie siły do pokonania problemów. Za każdym razem kończy się tak samo - masa przemyśleń i planów na życie, które znikają w kilka chwil wraz z zejściem mefa... Od razu to, co się postanowiło zostaje gdzieś w tyle, daleko, nieważne. Świat staje się nieważny i wszyscy wkoło... Trwam wtedy w szarym, smutnym bezsensie i przykrej beznadziejności... Liczy się tylko żeby dociągnąć...
  • 627 / 7 / 0
Kuba Powiatowy pisze:
Green Hulk pisze:
Fajnie się bierze razem z innymi osobami, jest sympatycznie i spora dość charakterystyczna empatia.
Ta empatia to dla mnie większy minus niż plus. Na mefie ma się nastrój jakby chciało się zbawić cały świat i mówić każdej napotkanej osobie, że się ją kocha. Czasami można jednak powiedzieć za dużo. Rzeczy, których raczej nie chcielibyśmy powiedzieć. Potem na zjeździe byłem na siebie wkurzony, że palnąłem jakąś głupotę, albo zobowiązałem się do czegoś na co nie miałem w ogóle (po otrzeźwieniu) ochoty.
Ja z kolei czasami łapię "zajawkę" na wieśniaka-podrywacza-nachalniaka. Już 2 nocy w pełni żałuję przez mefedron.
  • 627 / 7 / 0
..
  • 1179 / 9 / 0
Ale żałujesz tylko swojego zachowania, czy że później coś miało miejsce? ;P
  • 627 / 7 / 0
gzyp pisze:
Ale żałujesz tylko swojego zachowania, czy że później coś miało miejsce? ;P
ślepy nie jestem na szczęście ale czasami buracki podryw koleżanki mojej laski i w dodatku plotkary nie wychodzi na dobre ;d
  • 1179 / 9 / 0
A jak to laska odbiera (że walisz mefa)? i czemu nie z nią? :-p
  • 627 / 7 / 0
walilismy razem, potem ja czesciej a ona mniej, potem jej sie to nie podobalo, a tak poza tym to już nie moja laska.

rozumiesz? ;)
  • 156 / 3 / 0
Mefiąca samica ch... warta, a nawet nie...
  • 98 / / 0
Ale mefiący facet jest cool ziom? %-D Lol Na czym polega różnica, można wiedzieć? %-D
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.