Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2877 / 100 / 0
To brzmi absurdalnie, ale przy srogich ciągach można zapomnieć "polałem już do tej szklanki czy nie?" albo "ile polałem?". Dobrze, że mam na tyle delikatne kubeczki smakowe, że 1,5 nawet wyczuje w szklance napoju
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 887 / 11 / 0
Zawsze zatykam nos, nie czuje specjalnie smaku giebla w bardzo słodkim soku, gorzej jak sie odbije
  • 1530 / 9 / 0
Poleciało do kultowych. Mam nadzieję, że się nie obrazisz ;)
Osobiście nie lubię takich sytuacji, a że mieszkam w małej społeczności gdzie jest mniejsza anonimowość takie akcje siadają bardziej na banię. GBL raczej nie będzie dla mnie. Przegrywa tutaj z alkoholem, bo po alku prędzej bym padł do rowu niż wyszedł z kutasem do ludzi. Choć kto wie hehe.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 2877 / 100 / 0
Mówimy o sytuacjach skrajnych, więc nie przesadzajmy. Znam niejednego co z kutasem w dłoni biegał w miejscach publicznych i zawsze winowajcą był alkohol (i własna głupota)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 77 / 3 / 0
Bez obrazy JSM, ale nie widzę powodu ,by robić takie zamieszanie wokół własnej osoby. Walnij sobie giebla te kilkanaście razy i ocenisz, czy ta używka Tobie podpasuje.
  • 536 / 3 / 0
Wow, tolerka spada pooowli. Po rocznej przerwie 3ml w połączeniu z 3 piwami nie zwaliły mnie z nóg. Rok temu bym dawno już spał.
Do tego gieblowej euforii praktycznie brak, ale może to była wina alko.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 2 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 3 / / 0
To nie wina alko. Ja po 3 polrocznej przerwie od GBL nie mam juz jakiejkolwiek euforii. Eurofia wystepowala jedynie przez jakies pierwsze 8-9 miesiecy picia bez ciagow.
  • 536 / 3 / 0
Mi euforia występowała przez pierwsze pół roku nawet w ciągach :-)
było miło ale się skończyło :-/

Ma ktoś pojęcie czemu euforia znika bezpowrotnie?
Ostatnio zmieniony 11 marca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 887 / 11 / 0
Ja nigdy nie miałem euforii po gieblu, za to maksymalna stymulacja, chęć zrobienia czegoś, wręcz bieganie w kółko od nadmiaru energii utrzymuje się cały czas
  • 536 / 3 / 0
Hehe, to dużo straciłeś. Dla mnie giebl był najbardziej euforyczną substancją tuż za mefedronem.
More is all you need

Zablokowany
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.