A tak wogole to widziałem kilka śmierci samobójczych. Pierwszy raz właśnie o tej porze roku mając kilkanaście lat, wracając z parku z psem zaświeciły się lampy policji w parku. Podeszłem zobaczyć co się dzieje. Gość wiisal na linie na drzewie gdy latarki go oswiecily. Mojego kolegi tata ( wjebany w amfe, teraz 40 letni ale nadal ) wyskoczył przez okno z 9 piętra. Alkoholik z mojej klatki wyskoczył z 6 pięta ( już tam nie mieszkam ). Kolega pseudo-diler po przypale z policją też się gdzieś powiesił. Znajomy z gimbazy (ale chyba chory ) też popełnił samobójstwo w wieku 20 lat. Miesiąc temu byłem w psychiatryku na wytrzezeialce to była dziewczyna jakby ktoś jej wpierdol spuścił. Powiedziała mi że wyskoczyła z 1 piętra i ją tam zamknęli.
Samobójstwo jest chujowe. Trzeba sobie znaleźć jakikolwiek sposób aby żyć jak najdłużej. Każdy zdechnie więc po co to przyspieszać samemu !
Ludzie na raka chorują i chcą żyć !!!
Kolego.. gdyby ktoś z Twojej bliskiej rodziny to przeżył i by ci o tym wszystkim opowiedział.. to co przeżył, co widział... to byś nie był taki niedowiarek i byś w ten sposób nie komentował... tylko byś uwierzył :) Jeżeli w to nie wierzysz.. to musisz poczekać.. życzę Ci długiego życia :D
Jakiś czas temu próbowałem odebrac sobie życie nie chce abyście oceniali to czemu to chciałem zrobić itd .
Nie wiedziałem jak to zrobić nie mailem odwagi na powieszenie się i inne rzeczy bałem się tez bo nie chciałem zostać roslinka która trzeba sie zajmować . A do rzeczy
Pokruszylem 10 xanaxow 2mg
I 10 oxycodin 80mg wszystko na raz wziąłem i popiłem vodko
Po 4 minutach straciłem świadomość co mnie po części tez zdziwiło jedyne co pamietam to ze usiadłem na ławce poczułem lekkie ciepło i zmęczeniem postanowiłem się położyć aby może usnąć i nie być świadomym
Śmierci trwało to dosłownie chwile a ja wybudzilem ze ze śpiączki po kilku dniach w szpitalu od toksyn czy coś takiego pisze ze przestałem oddychać i mnie reanimowali jestem
Ciekawy czy mogłem
Coś jeszcze robić gdzies iść z kimś
Rozmawiać czy raczej odeszłam
Na tej ławce zastanawiam się czy milem drgawki miałem podarte spodnie które odebrałem w szpitalu trochę bóli jestem ciekawy jak to wyglądało .
Co więcej chyba to jest najlepszy sposób na odebranie życia myśle ze jakby nikt mnie nie znalazł
I byłbym w jakimś
Miejscu gdzie nikogo by nie mogło być
Umarł bym i możliwe ze nie był tego
Świadomy .
Pamiętajcie ze uważajcie na te leki bo nawet małe
Dawki mogą zrobić duże problemy osobiście nic nie biorę i ta sytuacja była jedynie samobójcza nie brałem niczego innego wcześniej umarł tak mój kolega a ja w sumie jedynie co to kilka lat wcześniej popalałem zioło z którego wyszedłem . Dziękuje ze mogłem się z wami tym podzielić mam nadzieje ze ktoś coś ciekawego dopowie to mój pierwszy post
Możliwe że faktycznie trochę dziecinnie to napisałem , mam autyzm xd
Też ten post autora wygląda mi na jakąś kiepską, dziecinną prowokację.
Taka dawka zabiłaby każdego, co w tym dziwnego.
Spójrzcie, że autor założył dzisiaj konto, jak dla mnie temat do kosza.
25 listopada 2023london5 pisze: Takie rzeczy robi się z dala od ludzi, środek lasu, etc.
Też ten post autora wygląda mi na jakąś kiepską, dziecinną prowokację.
Taka dawka zabiłaby każdego, co w tym dziwnego.
Spójrzcie, że autor założył dzisiaj konto, jak dla mnie temat do kosza.
ja niedawno jadłem 2-2,5 grama oxy dziennie, z jakimś tam zawsze ale niedużym benzo.
Teraz potrafię zjeść 10-20mg klonów i 1g majki, wraz z dużym podkładem antyhistaminki [np. 500mg avio] i godzinę po tym puknąć 600mg majki w kanał.
Czy to dużo? Sam nie wiem, wiem że tolerka szybuje BARDZO szybko i podejrzewam, że są zawodnicy tacy jak ja, albo i lepsi. Także nie chwalę się, raczej żalę ile hajsu w to idzie : (
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.