4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
Redeemer666 pisze:
Witam.
Jeśli chodzi o minusy to rozpierdala przegrody, jak snifnąłem pierwszą kreskę to myślałem że mi nos odpadnie, piekło skurwysyn. Na palec też brałem i popijałem, smak ohydny - coś jak palony plastik pomieszany ze zgniłym kaczym jajcem.

Godzinę po ostatniej kresce zaczął się koszmarny zjazd, o 20 zasnąłem porobiony jointem i browarem. Na drugi dzień samopoczucie niby spoko, ale fizycznie chujowo się czułem. Dziś mija trzeci dzień i czuje się w miarę normalnie. Jak będę miał czas w te wakacje wybrać się na dancefloor to skuszę się jeszcze raz na Mefa.
mi to tak rozwala nos i migdały, że ograniczyłem sniffy do pierwszych dwóch setek, aby potem przejsc na oral bo tego sie wciągać nie da. Zjazd trzyma mnie zazwyczaj 2-3 dni, najgorszy jest drugi dzień. Paraliże przysenne, straszliwa chujowizna. Ostatnio jak pociągnąłem w nos na woodzie to czułem jak mi wyżera migdał. Trucizna fchooj ale racja , klepa jest naprawde zacna.
Ps jedna uwaga czemu na pierwszy raz zalecają tylko 100mg??
Ja po cześci przypadkiem ( zapchana sniferka) wchłonołem od razu całe 250mg.. i nie żałuje , w sumie to mogło by być tez nieco wiecej tak ze 300-350 max.
bo normalni ludzie po 250-300 mają po tym taki rozpierdol że cięzkjo to podciągnąć pod dobrą klepe. Oczopląs, wszystko popierdala przed oczami, rzyganie, rozjebanie, roztrzęsienie, taki nieogar że można autentycznie pożałować.
Lubie gdy nie ma jeszcze skakania obrazu a już spływa na banie ten spokój i pojawiają sie lekkie CEVy czyli jakieś 80-100 mg maks.
Nie wiem o co chodzi z tą tolerką mnie tam za każdym razem klepie tak samo, ale robie średnio 2-3 tygodniowe przerwy.
  • 54 / / 0
Przy waleniu tego w miarę co 3-4 dni tolerancja rośnie naprawdę szybko. Początkowe dawki (125mg sniffem) kiedyś dawały konkretne efekty, ostatnio walnąłem mniej więcej tyle i nic nie poczułem. Musiałem dociągnąc drugie tyle, a i tak nie byłem jakoś konkretnie wyjebany.

btw. też macie tak, że gdy schodzi z was mef i akurat śpicie, to budzą was straszne skurcze? Dopóki nie zacząłem zażywac diazepamu na sen, to owszem, udawało mi się zasnąc, ale nie było przypadku, by nie obudził mnie skurcz. Przeważnie była to łydka.

Jest większy sens zarzucac to oralnie? Nie mam jakiś większych przeciwskazań do sniffu, szczerze to nawet to lubię, ale działanie przy podaniu oralnym różni się znacznie od sniffu? Nieraz wcieram w dziąsła pozostałości, ale to za małe dawki, by miec rozeznanie.
  • 146 / / 0
bartus pisze:
Dopóki nie zacząłem zażywac diazepamu na sen, to owszem, udawało mi się zasnąc, ale nie było przypadku, by nie obudził mnie skurcz. Przeważnie była to łydka.
Potas żryj! Razem z magnezem i witaminą B6, ułatwiającą wchłanianie magnezu.
Mówię całkiem poważnie, dwa dni i skurcze przejdą.
  • 54 / / 0
Dziękówa, tak się składa że Magnez + B6 mam na chacie (w jednej substancji), muszę tylko potas dokupić. Ale czy z tego wynika, że to mef wypłukuje te substancje? Bo gdy nie walę, to naprawdę nie mam tego typu problemów. Przyjebię nockę na mefedronie (maraton: pierwszy sniff 19, ostatni 3/4 rano) i za każdym razem budzę się z okropnymi skurczami.

I takie pytanie z innej beczki, bo całego tematu już raczej nie dam rady przejrzeć, jak to jest z mefedronem, a właściwie wpływem na naczynia krwionośne - lepiej walić mniejsze kreski w krótki odstępie czasu aż wyjebie, czy większe? Kiedy wychodzi, że więcej substancji się wchłania? Bo tak się składa, że eksperymentuję z tą substancją od jakiegoś czasu, ale zawsze waliłem raczej sowite szczury.
  • 176 / 5 / 0
matthiew666 pisze:
bartus pisze:
Dopóki nie zacząłem zażywac diazepamu na sen, to owszem, udawało mi się zasnąc, ale nie było przypadku, by nie obudził mnie skurcz. Przeważnie była to łydka.
Potas żryj! Razem z magnezem i witaminą B6, ułatwiającą wchłanianie magnezu.
Mówię całkiem poważnie, dwa dni i skurcze przejdą.

Ma racje i chyba sam mef nie ma z tym nic wspólnego. Ja ak kiedyś miałem i nie miało to nic wspólnego z żadnymi RC/narko.
Skurcze to efekt odmineralizowania organizmu.
bo normalni ludzie po 250-300 mają po tym taki rozpierdol że cięzkjo to podciągnąć pod dobrą klepe. Oczopląs, wszystko popierdala przed oczami, rzyganie, rozjebanie, roztrzęsienie, taki nieogar że można autentycznie pożałować.
Lubie gdy nie ma jeszcze skakania obrazu a już spływa na banie ten spokój i pojawiają sie lekkie CEVy czyli jakieś 80-100 mg maks.

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/posting.php? ... z0vgu6zEnL
To całkiem przyjemne takie rozjebanie :)
Najlepiej raz a dobrze, walenie czegoś po trochu w więszości uważam za marnowanie środka (zależy od substancji)

Co do oralu sam sie do niego przekonałem jest zdecydowanie łagodniejszy i przyjemniejszy. Polecam

A najbardziej oral plus po 45 minutach mały sniff. to jest najlepsza opcja.
  • 19 / / 0
bartus pisze:

[/quote][/quote]

05g-0,8g (miałem wagę ale już najebany byłem i nie pamiętam) - oral i sniff ! Mistrzostwo. Tak mnie na solarze w chałupach wyjebało ,że mało przytomności nie straciłem ;) Kurde niech mi mefa nie delegalizują! Mój aktualnie najlepszy drag. ;( Właśnie teraz się namefiłem i jeśli już nigdy nie uświadczę tego stanu to się potnę w kiblu! :P
  • 19 / / 0
bartus pisze:

05g-0,8g (miałem wagę ale już najebany byłem i nie pamiętam) - oral i sniff ! Mistrzostwo. Tak mnie na solarze w chałupach wyjebało ,że mało przytomności nie straciłem ;) Kurde niech mi mefa nie delegalizują! Mój aktualnie najlepszy drag. ;( Właśnie teraz się namefiłem i jeśli już nigdy nie uświadczę tego stanu to się potnę w kiblu! :P
  • 1041 / 4 / 0
A kto mi powie jaka na oko powinna być kreska ok. 100mg? Nigdy nic tak nie dzieliłam, więc się nie orientuję.
  • 809 / 15 / 0
opia375 pisze:
A kto mi powie jaka na oko powinna być kreska ok. 100mg? Nigdy nic tak nie dzieliłam, więc się nie orientuję.

podziel gram 10 i zapamiętaj widok;

no inaczej nie potrafię wytłumaczyć
  • 1558 / 18 / 0
jak masz gieta to podziel go na 10, to Ci wyjdzie kreska 100mg. My też nie wiemy no
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.