Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ja pamiętam, że rzygałem na pierwszych randkach z gebelsem, kiedy nie mogłem ustalić swojej dawki, nie wiedziałem jak to ma faktycznie czesać i szukałem maksymalnych granic, oraz tego tzw. "sweet point".
Teraz rzyganie zdarza się tylko i wyłącznie wtedy, kiedy świadomie przesadzę z ilością (sam nie wiem czemu to robię), oraz jeśli wleję magiczny płyn do browara (nigdy więcej!), albo zapiję browarem jeszcze wtedy, kiedy czuję graniczne efekty, czyli rozmyty wzrok i charakterystyczny nieogar. Jeśli pije samego GBL, to wymioty zazwyczaj pojawiają się po ok. godzinie od przedawkowania.
Może musisz giebla trochę przerobić, żeby przyzwyczaić do niego ciało. W jakiej ilości płynu rozcieńczasz to 2ml ?
Ja miałem na początku też politykę, żeby rano, przed polewką, nie podrażnić żołądka tak bardzo : Gorąca herbatka i jeden tost z masłem - żeby coś tam w tym żołądku było (a jeden tost to prawie nic, wiec nie wpływa raczej na polewkę) i pół godziny później lałem sobie poranne 2ml w jakimś soczku (napoje gazowane drażnią żołądek) i było zacnie.
Po dzisiejszym robię przerwę
Po dzisiejszym robię przerwę
scalono - surveilled
Antagonista GHB - NCS-382 C13H13NaO3 sodium 2-[(6E)-5-hydroxy-6,7,8,9-tetrahydro-5H-benzo[7]annulen-6-ylidene]acetate
to jest to??
nie idzie tego kupić :(
maulczynski pisze: 2ml na początek to za dużo! Każdy tak na początku mówi że to substancja nie dla niego:)
maulczynski pisze: Antagonista GHB - NCS-382 C13H13NaO3 sodium 2-[(6E)-5-hydroxy-6,7,8,9-tetrahydro-5H-benzo[7]annulen-6-ylidene]acetate
to jest to??
nie idzie tego kupić :(
Każdy tak na początku mówi że to substancja nie dla niego:)
Syn Bozy pisze: Główne dwa które się rozróżnia to chińszczyzna i niemiecki BASF.
Lepszy czy gorszy? - piłem 3 gatunki i każdy giebel to giebel - różnica jest tylko w komforcie przyjęcia.
Syn Bozy pisze:Trzeba przelać przez siebie ze 20-30 ml i potem zaczyna się zupełnie inna zabawa.
jeśli wleję magiczny płyn do browara (nigdy więcej!
Ja miks polecam, ale wiadomo - responsibility :finger:
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.