Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Niedługo ślub brata, więc czeka mnie cała noc spędzona z nudną rodziną :P
Mam całkiem spory arsenał, który mógłbym przetestować, ale nie jestem pewny co najlepiej się sprawdzi.
Do wyboru mam emkę, koko, albo fetę. Może ma ktoś jakieś doświadczenia z braniem tego typu substancji na spotkaniach rodzinnych. Chętnie poczytam :)
Ps. Jestem 30 letnim studentem XD
Teraz już wiem czemu wszyscy się tak podniecało ta kokainą. Zawsze tego fenomenu nie rozumiałem.
Zajebiste płatki mydlane, konsystencja jak masło kokosowe, wilgotna, tłusta a jednocześnie weźmiesz na końcówkę paluszków to zamienia się w proszek. 0,7 wyglądało jak 2 gramy z ulicy. Zamówiłem 0,5 dostałem 0,2 gratis. Otwieram paczkę mówię :"woooooow" ale.sie.zajebal vendor dał mi dwa gramy zamiast połówki., Kładę na wagę a tam 0,7.
Pierwszy test na coke-lyzeczke back w jedna bach w drugą z worka nic nie ubyło a tak mi podbiło dopaminę od razu banan uczucie szczęścia rozluźnienie zero spiny , motywacja, libido w górę , euforia ,kompletnie po mnie nic nie widać, nawet moja stara mnie nie poznała gdzie ona zawsze mnie wyczai. Cudo. Po godzinie afterglow jakbym skończył dziurę po dobrym dyso. Szok żeby po koksie tak się zajebiście czuć jak schodzi ?zero chęci dorzutki się czułem jakbym wygrał życie.
Beka bo te 0,7 robiłem 4 dni incognito w domu nikt się. Nie zczail że coś.bralem.
24 września 2022Macislav15 pisze: Witam.
Niedługo ślub brata, więc czeka mnie cała noc spędzona z nudną rodziną :P
Mam całkiem spory arsenał, który mógłbym przetestować, ale nie jestem pewny co najlepiej się sprawdzi.
Do wyboru mam emkę, koko, albo fetę. Może ma ktoś jakieś doświadczenia z braniem tego typu substancji na spotkaniach rodzinnych. Chętnie poczytam :)
W ogóle jak ostatnio posmakowałem czysta koke to głupota dla mnie jest robienie kresek jakichkolwiek. Przecież jakby jebnał linie normalna czystego tematu to bym się przekręcił tak to wchodzi na serce. Jak wtedy dawkowałem to raz z mini łyżeczki położyłem na wagę 0,001 co prawda chińska co ma margines błędu , ale kurwa ona nie drgnęła . Hah miałem jak po 50-70 mg ulicznej a waga pokazywała 0.000 !!!! I to rozumiem nawet dając 400 zł za gram to na jedną noc 0,25 to jest kurwa maximum.
Czyli taki gram mam na 4 imprezy :) a nie kurwa ulicznego gówna jedynka to minimum.
Szkoda mi tych bananowych dzieciaków co myślą że walą koks po 350.
Zł za 0,8 jeszcze się chwała że biorą coś premium. A oni są zwyczajni jebani przez dilera. Aż boję się po myślec z czym oni to mieszają i jakie są po tym ubok.
Ja po ulicznej koce nawet tej niby czystej zawsze łapałem spinkki czułem nie pokój podenerwowanie i psychoza. Zawsze sobie wmawiałem że to wina wypalonych receptorów po mefedronie, ale myliłem się tam koko było max 30% a dojebana efedryna była, amfetamina, pseudo efedryna czy huj wie czym jeszcze może nawet hexenem
Standardowa cena w Holandii, ale jest też koks po 80e.
Raz trafił mi się badany 80% procentowy. Znajomy zastraszył dillera i dał mu ten najlepszy.
Po 0,333 na osobę na noc to spoko wychodzi. Moze być dobrej jakości.
Ile wtedy trwa ta noc lol ?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.