eso pisze:swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.
btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.
a co do jamedris to zyje, tyle wiem.
bardzo mocno czekam na kontakt z Jamedris, daj więcej informacji jeśli możesz
Tydzień przed jego przejściem na tamten świat widziałem się z nim. Było wszystko spoko, lato, ucieszony, że ma alfe znowu. Obiecywał już jakiś czas, że długo nie wali po kablach opio, bo zawsze jak się widzieliśmy byłem dość zmartwiony i o to wypytywałem.
Tydzień później padł ofiarą fenka, który z tego co pamiętam, w tamtym okresie miał dość niezły killing-spree. alfa i fentek. Dobry chłop był. Duzo problemów. Trzymaj się, psychodeliczno-opiatowy wojowniku
bryan766 pisze:69plateau
Tydzień przed jego przejściem na tamten świat widziałem się z nim. Było wszystko spoko, lato, ucieszony, że ma alfe znowu. Obiecywał już jakiś czas, że długo nie wali po kablach opio, bo zawsze jak się widzieliśmy byłem dość zmartwiony i o to wypytywałem.
Tydzień później padł ofiarą fenka, który z tego co pamiętam, w tamtym okresie miał dość niezły killing-spree. Alfa i fentek. Dobry chłop był. Duzo problemów. Trzymaj się, psychodeliczno-opiatowy wojowniku
sprawdzone_info pisze: ...
btw co z tą twoją koleżanką, którą władowałeś (bodajże) w śpiączkę?
KimDzongUnBreivik taki nick obecnie ma - WRB
:yay:
niedorzecznosc pisze:eso pisze:swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.
btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.
a co do jamedris to zyje, tyle wiem.
bardzo mocno czekam na kontakt z Jamedris, daj więcej informacji jeśli możesz
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.