Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy angrybrads1 jest wjebany?
Jest na maksa
149
64%
Jeszcze nie jest, ale będzie
38
16%
Jest taka szansa, ale jednak mu się uda niewjebać
22
9%
Nie jest i nigdy nie będzie
25
11%

Liczba głosów: 234

ODPOWIEDZ
  • 238 / 15 / 0
lucyfer299 pisze:
No ale myślałem że tu mowa o wypitym litrze czy dwóch, że 200ml napierdalane 24/7 za wiele złego nie zrobi...
Oj jak się kurwa pomyliłem.
Ja też sie sporo pomyliłem. i też myslalem ze trzeba wypic z dwa litry zeby miec rozwalony organizm/nie czuc euforii.
wystarczy 2 x 250ml w systemie miesiac ciągu miesiac przerwy miesiac ciągu. tyle ze ja zmniejszalem dawki pod koniec z reszta ostatnich 70ml nie dopiłem bo wywalilem go do kosza bo przestał działać
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 62 / / 0
Nie biorę już GBLa ładnych parę lat. Na początku znajomości wszystko było piękne i fajne. Potem przyszły polewki 24/7 które już nie dawały fazy tylko opóźniały odstawkę.

Nieprzespane noce i schizy na odstawce. Strzykawka zawsze w kieszeni aby polać co parę godzin w toalecie albo jakimś innym publicznym miejscu. Zasypianie w każdym możliwym miejscu. Ciągłe uczucie "zaklejenia".

Na szczęście udało mi się samemu wyjść z nałogu i na pewno nigdy do tego nie wrócę. Najgorszy szatan z wszystkich rzeczy które brałem. Nie widać nic po Tobie, a w głowie masz euforie, pewność siebie i mega popęd.

Pozdrawiam i nie pijcie tego gówna, szkoda zdrowia i życia - nawet jeśli wydaje się Wam że kontrolujecie polewki
  • 18 / / 0
GBL jest świetny jak ktoś ma silną wolę i potrafi nie polewać w ciągu tylko imprezowo. Sam staram się polewać z jak największymi odstępami i wiadomo jak to jest. :D Dobry sposobem jest też zamawianie max 100ml, bo większe ciągi już srogo dają po głowie i zwiększa się ryzyko przypału.
  • 39 / / 0
Zdecydowanie warto. Moją receptą na niewjebanie się jest picie tylko z zaufaną ekipą, nie częstowanie wszystkich na prawo i lewo oraz ograniczanie polewek w ciągu dnia.
Opiaty powodują globalne ocieplenie, potwierdzone info.
  • 35 / 1 / 0
Warto, jak się nie polewa codziennie. Oraz na sen, polewanie na sen to pierwszy krok do wjebania.
  • 3363 / 358 / 0
Pierwszy krok do wjebania nastepuje duuuuuuzo wczesniej niz 'polewanie na sen'. Pierwszy krok do wjebania to IMO to poczucie ze G jest takie nieszkodliwe i panaceum na wszystko. A wtedy to juz z gorki. ;)
  • 38 / 1 / 0
Ja używalem GBL tylko z moją laska do totalnego zezwierzęcenia się :D
I ogólnie podejrzewam ze tylko do tego sie nadaje. A polewanie na sen tak jak up mowi to pierwszy krok do wjebki
  • 1934 / 108 / 0
GBL w malych dawkach czy w wiekszych od czasu do czasu typowo imprezowo jak najbardziej absolutnie zadne ciagi 24/7 ale jak juz pytamy sie czy warto to ja bym powiedzial ze znacznie bardziej warto wejsc w GHB niz GBL i gdybym mogl wszystko cofnac i zaczynalbym od poczatku to wlasnie od razu startowalbym z GHB a GBL co najwyzej od czasu do czasu na grubsze imprezy, przy GHB do 9g dziennie maks jak najbardziej warto choc nie polecam ciagow a jezeli mowimy od czasu do czasu to przy GHB nie ma zadnej watpliwosci czy warto przy GBL stosunek zyskow do strat jest mniejszy i szybciej z czasem przesowa sie w strone tego drugiego

ps. ogolnie nie polecam zadnych ciagow na silniejszych agonistach gaba
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 135 / 22 / 0
Czy warto... kiedyś było warto, jak były dobre sorty. Euforyczne, pobudzające, energetyczne takie. W tej chwili, z tego co czytam i co kupiłem, to niestety jest marnie. Nawet te polecane po prostu nie są dobre! Usypiające, euforia taka na pół gwizdka. To już niestety nie to samo.
  • 194 / 13 / 0
Zgadzam się z Tobą. Pierdolę to, przerzucam się na piwo na jakiś czas, bo zbadałem prawie wszystko, co jest obecnie na rynku i czuję tylko działanie antydepresyjne i przeciwlękowe. Jak się pojawi jakiś euforyczny płyn, który oceni ktoś, kto jest w temacie, to wtedy zaopatrzę się w GBL :rolleyes:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.