Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
lucyfer299 pisze:No ale myślałem że tu mowa o wypitym litrze czy dwóch, że 200ml napierdalane 24/7 za wiele złego nie zrobi...
Oj jak się kurwa pomyliłem.
wystarczy 2 x 250ml w systemie miesiac ciągu miesiac przerwy miesiac ciągu. tyle ze ja zmniejszalem dawki pod koniec z reszta ostatnich 70ml nie dopiłem bo wywalilem go do kosza bo przestał działać
Nieprzespane noce i schizy na odstawce. Strzykawka zawsze w kieszeni aby polać co parę godzin w toalecie albo jakimś innym publicznym miejscu. Zasypianie w każdym możliwym miejscu. Ciągłe uczucie "zaklejenia".
Na szczęście udało mi się samemu wyjść z nałogu i na pewno nigdy do tego nie wrócę. Najgorszy szatan z wszystkich rzeczy które brałem. Nie widać nic po Tobie, a w głowie masz euforie, pewność siebie i mega popęd.
Pozdrawiam i nie pijcie tego gówna, szkoda zdrowia i życia - nawet jeśli wydaje się Wam że kontrolujecie polewki
I ogólnie podejrzewam ze tylko do tego sie nadaje. A polewanie na sen tak jak up mowi to pierwszy krok do wjebki
ps. ogolnie nie polecam zadnych ciagow na silniejszych agonistach gaba
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.