Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
lucyfer299 pisze:No ale myślałem że tu mowa o wypitym litrze czy dwóch, że 200ml napierdalane 24/7 za wiele złego nie zrobi...
Oj jak się kurwa pomyliłem.
wystarczy 2 x 250ml w systemie miesiac ciągu miesiac przerwy miesiac ciągu. tyle ze ja zmniejszalem dawki pod koniec z reszta ostatnich 70ml nie dopiłem bo wywalilem go do kosza bo przestał działać
Nieprzespane noce i schizy na odstawce. Strzykawka zawsze w kieszeni aby polać co parę godzin w toalecie albo jakimś innym publicznym miejscu. Zasypianie w każdym możliwym miejscu. Ciągłe uczucie "zaklejenia".
Na szczęście udało mi się samemu wyjść z nałogu i na pewno nigdy do tego nie wrócę. Najgorszy szatan z wszystkich rzeczy które brałem. Nie widać nic po Tobie, a w głowie masz euforie, pewność siebie i mega popęd.
Pozdrawiam i nie pijcie tego gówna, szkoda zdrowia i życia - nawet jeśli wydaje się Wam że kontrolujecie polewki
I ogólnie podejrzewam ze tylko do tego sie nadaje. A polewanie na sen tak jak up mowi to pierwszy krok do wjebki
ps. ogolnie nie polecam zadnych ciagow na silniejszych agonistach gaba
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.