Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Tymczasem idę opierdalać 20letnią wyborową, że też się uchowała ^_^
hej
Korci mnie ten powój i korci, szczególnie że niedługo już będzie groźną i nielegalną trucizną. Ale jak zamówiłem z shamanshopu to nie działało dziadostwo. I się boję że się znowu natnę. Myślicie ze magiczny ogród czy smartshop jest pewniejszy? :D
gringo pisze: Tymczasem idę opierdalać 20letnią wyborową, że też się uchowała ^_^
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Co do sklepów oferujących powój to ostatnimi czasy, MO, smartshop i shamanshop mają aktywny powój ( chyba już tylko Madagaskar ). Miałem okazję jeść hawajski z MO i był konkretny, natomiast Madagaskar czeka w kolejce na test :-)
A z wódką to taki żarcik był. Alkohol jest elo, właśnie dziś zdycham na kaca. I jeszcze wypiłem za dużo yerby cruz de malta i serce chce mi wyskoczyć z klatki 8-(
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Mam jeszcze pytanie, jak ruta stepowa wpływa na trip po LSA ?
Faza jest znacznie mocniejsza jeżeli chodzi o OEV'y i CEV'y ? No i jak z mdłościami, są dużo większe ?
antraxkelso pisze: 20 hbwr Madagaskar. jeest ciężko.
Pewnie przy takiej ilości musiałeś rzygać przez połowę tripu.
wizje i fraktale dosłownie mnie pożarły. zjebałem jedną sprawę, zbyt późno zadecydowałem, żeby wybić z domu na dwór (myślałem o sankach w godzinach nocnych) . niestety powój na tyle mnie sponiewierał, że nie mogłem skupić myśli nad tym gdzie mogę mieć skarpetki i spodnie. cóż, tripa musiałem spędzić w łóżku, przewalając się z jednej strony na drugą, czołgając się po podłodze, siedząc w swetrze i bokserkach na balkonie i planując jak wyskoczyć z barierki, żeby odbyć idealny lot i wylądować bez kolizji. mapa złotych myśli, nieogarnianie niczego, cudowna euforia na przemian z wizjami. może nie były tak kolorowe jak na kwasie, ale ze to niebywale kształtne i szokujące. no i odziwo obyło się bez "mindfuckingu", tak jak jest w przypadku dxm. co prawda były stany krytyczne, gdy miałem wołać brata , żeby dzwonił po karetkę. jazda na granicy badtripa.
dzisiaj serwuje 1200mg dxm. będzie wspaniale.
Spotkałem się z informacjami, że przyjęcie małej ilości powoju hawajskiego polepsza (na czas trwania) pamięć, koncentracje i zwiększa inteligencję.
Czy według Was to prawda?
Próbował ktoś zarzucić mniejsze ilości niż jest to przewidziane do wywołania high'u i wykorzystać to w tym celu?
Jakie efekty?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.