Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Tymczasem idę opierdalać 20letnią wyborową, że też się uchowała ^_^
hej
Korci mnie ten powój i korci, szczególnie że niedługo już będzie groźną i nielegalną trucizną. Ale jak zamówiłem z shamanshopu to nie działało dziadostwo. I się boję że się znowu natnę. Myślicie ze magiczny ogród czy smartshop jest pewniejszy? :D
gringo pisze: Tymczasem idę opierdalać 20letnią wyborową, że też się uchowała ^_^
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Co do sklepów oferujących powój to ostatnimi czasy, MO, smartshop i shamanshop mają aktywny powój ( chyba już tylko Madagaskar ). Miałem okazję jeść hawajski z MO i był konkretny, natomiast Madagaskar czeka w kolejce na test :-)
A z wódką to taki żarcik był. Alkohol jest elo, właśnie dziś zdycham na kaca. I jeszcze wypiłem za dużo yerby cruz de malta i serce chce mi wyskoczyć z klatki 8-(
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Mam jeszcze pytanie, jak ruta stepowa wpływa na trip po LSA ?
Faza jest znacznie mocniejsza jeżeli chodzi o OEV'y i CEV'y ? No i jak z mdłościami, są dużo większe ?
antraxkelso pisze: 20 hbwr Madagaskar. jeest ciężko.
Pewnie przy takiej ilości musiałeś rzygać przez połowę tripu.
wizje i fraktale dosłownie mnie pożarły. zjebałem jedną sprawę, zbyt późno zadecydowałem, żeby wybić z domu na dwór (myślałem o sankach w godzinach nocnych) . niestety powój na tyle mnie sponiewierał, że nie mogłem skupić myśli nad tym gdzie mogę mieć skarpetki i spodnie. cóż, tripa musiałem spędzić w łóżku, przewalając się z jednej strony na drugą, czołgając się po podłodze, siedząc w swetrze i bokserkach na balkonie i planując jak wyskoczyć z barierki, żeby odbyć idealny lot i wylądować bez kolizji. mapa złotych myśli, nieogarnianie niczego, cudowna euforia na przemian z wizjami. może nie były tak kolorowe jak na kwasie, ale ze to niebywale kształtne i szokujące. no i odziwo obyło się bez "mindfuckingu", tak jak jest w przypadku dxm. co prawda były stany krytyczne, gdy miałem wołać brata , żeby dzwonił po karetkę. jazda na granicy badtripa.
dzisiaj serwuje 1200mg dxm. będzie wspaniale.
Spotkałem się z informacjami, że przyjęcie małej ilości powoju hawajskiego polepsza (na czas trwania) pamięć, koncentracje i zwiększa inteligencję.
Czy według Was to prawda?
Próbował ktoś zarzucić mniejsze ilości niż jest to przewidziane do wywołania high'u i wykorzystać to w tym celu?
Jakie efekty?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.