Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 733 / 2 / 0
aha chciałęm zapytac co to jest to co wymieniliście aby dawało wiekszego kopa
http://talk.hyperreal.info/alfa-pvp-t32807.html - zapraszam
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
No bez przesady, moim zdaniem substancja która jest z poziomu a-PPP, i MDPV nie ma porównania do dobrej fety. Tylko to trafienie na dobrą to właśnie jest loteria, a z RC można założyć że masz pewność co do jakości i że będzie ciągle taka sama a nie 3 różne sorty od 3 różnych osób.
Ja zaledwie pare razy trafiłem na naprawdę bardzo dobry jakościowo materiał, ale te pary razy mi wystarczyło do wyhodowania wiecznej pogardy względem ketonowych i pirovaleronowych stymulantów :-D .

@gramik1g
Trzymaj sie tylko tego pierwszego sortu, jak już zdążyłeś zauważyć dwa pozostałe pewnie nie były nawet amfetaminą.
  • 733 / 2 / 0
Ej czil, ja tylko podałam linka, bo ktoś parę postów wcześniej polecił tą alfę. Sama nie próbowałam, więc chcąc koledze pomóc wrzuciłam linka coby poczytał i sam ocenił, zamiast coś zmyślać :)
W każdym razie. Fajna ta amfetamina, ale nie jest dobra do nauki. Jest dobra, żeby wrzucić przed pisaniem testu, ale nie do nauki. Tak to oceniam po paru tygodniach testowania :D
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Spoko, co do nauki to też mi to nie podchodzi. Tzn. raz udało mi się osiągnąć takie lajtowe pobudzenie z odpowiednim niezbyt nachalnym wkręcaniem się w czytany tekst, oczywiście 1,5h później stwierdziłem że wypadałoby zrobić jakąś dorzutke bo jest za słabo i chwile potem już sprzątałem pokój a książka odłożona na szafce. Pod wpływem jestem generalnie zbytnio wytrzaskany żeby usiąść na miejscu i skupić się na książce. Poczytam ze 3minuty i nagle niesamowicie zaczyna mi przeszkadzać np. to że na podłodze pod ścianą leżą jakies paprochy, i że jak ich zaraz nie odkurze to bede przez następną godzinę rozkminiał jak bardzo one tam nie pasują i niepotrzebnie mnie tylko rozpraszają. Oczywiście jak tylko zaczne sprzątanie to już koniec bo skupiam sie na kolejnych szczegółach i dalej sie nakręcam.
  • 733 / 2 / 0
No, moja mama np uwielbia kiedy jestem na fecie. Tzn nie wie, że jestem pod wpływem, ale cieszy się, że w domu jest bardzo czysto %-D
Poza tym, dokładnie to co mówisz - w domu jest zbyt wiele rzeczy które mogą być ciekawsze. Ale pisanie testu spoko - bo nie ma możliwości robienia czegoś innego i nie pozostaje nic tylko jak się skupić na teście. Ostatnio pisałam mature próbna z fizyki. Nie najgorzej mi poszła.
  • 192 / 2 / 0
No niestety gość powiedział że po świetach bedzie miał ten dobry towar :) szkoda.... :D
Bede miał to sie odezwe i powiem czy znów wyskoczyłem z butów na 10-15 godzin po małej dawce :D
  • 335 / 1 / 0
gramik1g pisze:
No niestety gość powiedział że po świetach bedzie miał ten dobry towar :) szkoda.... :D
Bede miał to sie odezwe i powiem czy znów wyskoczyłem z butów na 10-15 godzin po małej dawce :D
Oprócz pobudzenia coś jeszcze było? Poprawa humoru, lepsze słuchanie muzyki ?
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 192 / 2 / 0
Mega Pobudzenie, nie chciało sie jeść, ogromna siła. Nie szło usiedzieć.
Np włączyłem muzyke i tanczyłem, chodziłem po pokoju. Potem poszedłem do kolegi i nawijanie na przerózne tematy bez przerwy. Potem w domu dalej mega pobudzenie. Pierwsze pięć godzin był taki power że nie szło usiedziec, nie mogłem robić nic wolnego, dokladnego itp:)

Musiałem robić wszystko szybko i jesli siedziałem to musiałem sie ruszać, klikać, pisać :D
Później było juz spokojniej ale nadal spore pobudzenie oraz nie przespana nocka i zero zamułki.
Ogólnie ogromny power po tym był :D Same pozytywy, dobry humor, chęć do działania itd. :)
Miałem po tym dużą siłe i nie odczuwałem zmeczenia czy bólu itp.

Fajek nie pale ale jak kolega poczestuje to owszem ;)
Po świetach niby ma być towar.. Zobaczymy :)
Teraz mam fetke niby dobrą ale nie dziala na mnie za bardzo. Koszt 40 zł gram .
Tamten super towar był po 30 zł więc git majonez :)

O godz 17:00 wziałem małą kreske. Do północy mega power.
Potem nie spałem całą noc i rano na 7 do pracy.
W pracy jeszcze lekki power był odczuwalny mimo że mineło ponad 12 godzin :)
Po pracy zero zamułki. czułem sie jak nowo narodzony. Także same pozytywy :D

Aha ... :) jak zacząłem pisać na GG to wiadomosci były mega długie :D
Na jeden temat sie rozpisałem do kolegi to jedną długą wiadomość pisałem BEZ PRZERWY przez godzine :D tyle tekstu nastukałem :D smsów też sporo, że aż musiałem konto doladowywac 2 razy .
Doslownie latałem i nie mogłem usiedziec po tym towarze :D
  • 3854 / 316 / 0
Ktoś dojebał %-D

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
gramik1g

Dla takiego czegoś zerwałbym postanowienie nie walę. Szczerze Ci zazdroszczę.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.