Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
aha chciałęm zapytac co to jest to co wymieniliście aby dawało wiekszego kopa
Ja zaledwie pare razy trafiłem na naprawdę bardzo dobry jakościowo materiał, ale te pary razy mi wystarczyło do wyhodowania wiecznej pogardy względem ketonowych i pirovaleronowych stymulantów :-D .
@gramik1g
Trzymaj sie tylko tego pierwszego sortu, jak już zdążyłeś zauważyć dwa pozostałe pewnie nie były nawet amfetaminą.
W każdym razie. Fajna ta amfetamina, ale nie jest dobra do nauki. Jest dobra, żeby wrzucić przed pisaniem testu, ale nie do nauki. Tak to oceniam po paru tygodniach testowania :D
Poza tym, dokładnie to co mówisz - w domu jest zbyt wiele rzeczy które mogą być ciekawsze. Ale pisanie testu spoko - bo nie ma możliwości robienia czegoś innego i nie pozostaje nic tylko jak się skupić na teście. Ostatnio pisałam mature próbna z fizyki. Nie najgorzej mi poszła.
Bede miał to sie odezwe i powiem czy znów wyskoczyłem z butów na 10-15 godzin po małej dawce :D
gramik1g pisze:No niestety gość powiedział że po świetach bedzie miał ten dobry towar :) szkoda.... :D
Bede miał to sie odezwe i powiem czy znów wyskoczyłem z butów na 10-15 godzin po małej dawce :D
Np włączyłem muzyke i tanczyłem, chodziłem po pokoju. Potem poszedłem do kolegi i nawijanie na przerózne tematy bez przerwy. Potem w domu dalej mega pobudzenie. Pierwsze pięć godzin był taki power że nie szło usiedziec, nie mogłem robić nic wolnego, dokladnego itp:)
Musiałem robić wszystko szybko i jesli siedziałem to musiałem sie ruszać, klikać, pisać :D
Później było juz spokojniej ale nadal spore pobudzenie oraz nie przespana nocka i zero zamułki.
Ogólnie ogromny power po tym był :D Same pozytywy, dobry humor, chęć do działania itd. :)
Miałem po tym dużą siłe i nie odczuwałem zmeczenia czy bólu itp.
Fajek nie pale ale jak kolega poczestuje to owszem ;)
Po świetach niby ma być towar.. Zobaczymy :)
Teraz mam fetke niby dobrą ale nie dziala na mnie za bardzo. Koszt 40 zł gram .
Tamten super towar był po 30 zł więc git majonez :)
O godz 17:00 wziałem małą kreske. Do północy mega power.
Potem nie spałem całą noc i rano na 7 do pracy.
W pracy jeszcze lekki power był odczuwalny mimo że mineło ponad 12 godzin :)
Po pracy zero zamułki. czułem sie jak nowo narodzony. Także same pozytywy :D
Aha ... :) jak zacząłem pisać na GG to wiadomosci były mega długie :D
Na jeden temat sie rozpisałem do kolegi to jedną długą wiadomość pisałem BEZ PRZERWY przez godzine :D tyle tekstu nastukałem :D smsów też sporo, że aż musiałem konto doladowywac 2 razy .
Doslownie latałem i nie mogłem usiedziec po tym towarze :D
Dla takiego czegoś zerwałbym postanowienie nie walę. Szczerze Ci zazdroszczę.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.