Dodam że dziennie przyjmuje 1,5mg Clonazepamum
W internecie nie mogłem znaleźć dawkowania donosowego do 4cmc, bo było tylko doustne, a nigdy nie używałem tego ketonu i chciałem zapytać jakie jest dawkowanie donosowe lekko-średnio-mocno dla osoby BEZ TOLERANCJI.
Proszę o wyrozumiałość, bo naprawdę ciężko jest znaleźć jakieś normalne dawkowanie, ponieważ zazwyczaj piszą to osoby wjebane z dużą tolerancją i są mało wiarygodne.
Ciekawe info znalazlem na stronce psychonaut wik gdy szukałem jakie substancje sa prolekami jakich
4-CMC (prolek dla 3-CMC z wyraźnymi neurotoksycznymi związkami pośrednimi, takimi jak eksoksydy)
https://m.psychonautwiki.org/wiki/List_of_prodrugs
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja bym zaczął od 80-100
"Rutyna to rzecz zgubna "
Walnąłem 90mg i było idealnie, ale ku mojemu zaskoczeniu mój sort 4cmc jest bardzo nieprzyjemny przy sniffie.
Jak miałem 3cmc, to było normalnie i nie pozostawiało takiego szczypania z dziwnym smakiem w gardle.
Ma ktoś jakieś sposoby żeby to zminimalizować? Bo wiadomo, że całkowicie tego się nie uniknie, ale naprawdę te nieprzyjemne szczypanie i dziwny smak w gardle sprawia, że nie mam ochoty nawet przyjebać pasa.
Będę wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedź co do zminimalizowania tego nieprzyjemnego uczucia w gardle. Cokolwiek co pomoże, to możecie napisać.
Także dzięki za odpowiedź, a z dawkowaniem już będzie łatwiej, ponieważ na pewnej znanej aplikacji jest dawkowanie oralne tego specyfiku i wygląda ono tak:
lekko - (30-50mg)
średnio - (50-100mg)
mocno - (100-150mg)
Jest to dawkowanie dla osoby bez tolerki (czyli dla mnie), więc po prostu zacznę od 70mg i standardowa procedura - słabiej - dokładam 10/20mg.
Sniffem 50 lekko , 150 mocno
Chociaż to i tak dla mnie zanizone dawkowanie dla kogoś kto miał styczność kilka razy chociaż i zrobił sobie przerwę 2 miesiace .
Każdy kogo znam nawet po przerwie sniffem zarzuca że 150
A dlaczego ? Bo pierwszą bomba jest najlepsza , dalej to już tylko gonienie króliczka i nikt nie chce czuć się niedocpany .
Najczesciej to ludzie wrzucają np 150 oral i na wejściu jak czują że mało to dobijają sniffem że 100 mg
Ogólnie przyjęło się, że 4 cmc trzeba więcej zarzucić niż 3 cmc czy mefa.
Oczywiście lepiej zacząć od mniejszych dawek . Ćpanie to nie wyścigi.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.