Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
A fent w jakich cenach ? Plastry
Durogesic 100ug ( 16,8mg fenta ) ?
FentaMx 100ug ( 23,2mg fenta ) ?
PecFent / Instanyl ( aerozole do nosa )
Ktos orientuje sie ?
  • 2198 / 715 / 0
Dosyć o ćpaniu pany, wie ktoś po ile chodzi... izotek? xD
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 100 / 17 / 5
Ma ktoś info po ile stoi clon 2mg za listek?
Uwaga! Użytkownik MaszMaila jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
70 zł przy zakupie jednego opakowania (bo przy klonie opakowanie = listek). Taką cenę najczęściej słyszałem, ale są i ludzie co za 5 dyszek załatwią, są i tacy co przepłacają dając stówkę.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 5985 / 1237 / 43
02 lutego 2020WrakCzlowieka pisze:
Dosyć o ćpaniu pany, wie ktoś po ile chodzi... izotek? xD
Kiedyś brałem ten lek.
Drogie to, ale da się załatwić.
Lekarze nie chcą tego przepisywać, bez wcześniejszych badań wątrobowych.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 407 / 41 / 0
Po ile u was w aptekach sudafed?
  • 608 / 59 / 0
02 lutego 2020london5 pisze:
01 lutego 2020mrfuter pisze:
Po ile goni crack w PL? 450/GIET TO fajna cena?
Mi się wydaje że lepiej kupić koks i samemu ugotować.
Kminie po ile to gonic opiate XD
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 608 / 59 / 0
05 lutego 2020kacpergx pisze:
Po ile u was w aptekach sudafed?
przed nowym rokiem 2 dychy, teraz jak kupowałem thiocodin to zapłaciłem 12. Także ceny na pewno wyższe
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 407 / 41 / 0
Zapłaciłem wczoraj 16.90 za paczke i sie zdziwiłem ze tak drogo pamietam jak jeszcze niedawno chodzil po 12zl :cojest:
  • 608 / 59 / 0
06 lutego 2020kacpergx pisze:
Zapłaciłem wczoraj 16.90 za paczke i sie zdziwiłem ze tak drogo pamietam jak jeszcze niedawno chodzil po 12zl :cojest:
Chłopie wszystko w góre. Zainteresuj sie otaczającym Cie światem czasem. Odpal portal informacyjny raz na tydzień.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.