Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1107 / 52 / 0
Niczym. Masz fazę. Kurwa ćpiesz stymulant, więc to normalny objaw. Tętno jak i ciśnienie nie zagrażające życiu. Nie nakręcaj się.
Chuj na kaczych łapach
  • 56 / / 0
Czuje dyskomfort i roztrzesienie dla tego pytam. Kiedy sie martwic? Jakie cisnoenie i tento jest juz nievezpieczne?
  • 81 / / 0
Nadciśnienie diagnozuje się powyżej 140/90 i nadal jest to daleko od zagrożenia życia. Tętno masz jak po wysiłku (bieganiu czy czymśtam). Ludzie z wadami zastawek dolatują do 300 uderzeń na minutę i to przeżywają, nie ma co srać ogniem (nie twierdzę, że to zdrowe i po bożemu, niemniej możliwe).
coming, colors in the air,
oh everywhere,
she comes in colors
  • 26 / / 0
Sytuacja kryzysowa,totalna panika! Wczoraj sobie pozwolilam z piwkami...nie wiem ile poszlo ale z 10 lekko przez caly dzien,dzisiaj od rana leki,to tez sie leczylam od 9 rano... Do teraz znowu poszlo 10 piw.... Oddech plytki,pijana sie nie czuje,nawet wolalabym sie urznac ispac a tu glowa nie pozwala.Ciezko brac mi pelne wdechy i panikuje.Mam diazepam,co robic???? Prosze uspokujcie mnie jakos...
  • 2952 / 248 / 0
diazepam sobie odpuść skoro masz płytki oddech i zrób mocną kawę. Skoro możesz pisać, do tego składnie i poprawnie to nic złego nie powinno się stać. Jakie leki brałaś ?
  • 26 / / 0
Nie bralam zadnych lekow,tylko alkohol,wypiam tez butelke coli i wode z cytryna no i do tego te piwa caly dzien.Jestem w totalnej panice.Kawy nie zrobie bo po kawie mnie zawsze dopadaja léki ,poza tym nie mam,chyba ze inke.Mam tez zgage i co chwile chce mi sie wymiotowac,no normalnie sie zatrulam...Spac nie moge,wkrecam sobie chore jazdy...
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2014 przez Marusza, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 762 / 37 / 0
idz pobiegaj na golasa, przejdzie jak odjal
  • 2952 / 248 / 0
Ech, brak pl znaków i 'lęki' zinterpretowałem jako 'leki' :-)

Zrób sobie tej kawy, pobudzisz OUN i to Cie uspokoi psychicznie. Yerba mate też będzie ok o ile posiadasz. Nie widzę tutaj zagrożenia zdrowia/życia a jedynie wkręcanie sobie jakiś chorych jazd. Bez paniki, przecież nie umierasz. Jak po tej kawie Ci się poprawi to możesz zażyć diazepam, nie wiem jaką masz tolerancję, jeśli zerową to 1-2mg.

Edit: jak chce Ci się wymiotować to nie krępuj się, po prostu przesadziłaś z alkoholem i masz nauczkę na przyszłość ;-)
  • 26 / / 0
No wlasnie staralam sie cos robic w domu,jestem strasznie pobudzona,zmeczona,chce spac ale niemoge bo sobie wkrecam caly czas glupoty no ita zgaga,nawet,mleka niemam zeby sie napic i jakos uspokoic przelyk.
Dla ciebie lolek moze to i smieszne,a ja sie czuje tragicznie :(

Przepraszam za brak polskich znakow i za zawracanie glowy.Oddech sie troche uspokaja ,ale teraz sobie wkrecam ,ze mi twarz dretwieje.....
Dziekuje za rady,kawy niestety nie mam,ale zrobie mocna czarna herbate i sprobuje sie uspokoic.
Na diazepam nie mam tolerki bo biore go raz na ruski rok ,mam w kropelkach .jeszcze raz dziekuje.
  • 64 / 1 / 0
jak mi się włączają takie stany lękowe to 5g kurkumy z pieprzem i szybko wracam do normy. Może sobie poszyłem, że ona z lękami sobie dobrze radzi ale działa xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.