Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Siema, czy fnt w postaci plastrów Matrifen jest bezpieczny do stosowania podjezykowego w porównaniu do actavisów? On ma jakiś tusz jest szary , nie przezroczysty jak actavisy, ogólnie dużo ma chemii w substancjach pomocniczych i np. membrana kontrolujaca uwalnianie, czy to oznacza jakies zabezpieczenie przed cpaniem fenta? I tak na marginrsie za pacz ke plastrów setek 5 szt dałem 225zł razem z wysyłką, to dobra cena? Matrifen ma mniej fenta w plastrze niz fentanyl Actavis o 5 mg. Matrifen 11 mg fenta Actavis 16mg. Pozdr.
  • 171 / 28 / 0
Ja tak brałem i było ok, ale z fentem łatwo przesadzić, więc ostrożnie. Mniej więcej dobra cena, ja kiedyś chyba 200 zł za 5 dałem, ale to z przesyłką już itd. za te 75 chyba?

#edit
Tak, to Matrifeny 75 były, oczywiście wszystko to tylko sen :D
Ostatnio zmieniony 30 października 2018 przez munieslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 570 / 4 / 0
U mnie 100 mikrogramów na godzinę, czyli setka, ale plaster ma w sobie mniej więcej tyle samo fentanylu co actavis 75. Mam teraz 1/4 plastra pod językiem od około godziny i działanie słabe, actavisy były lepsze, miałem setki actavisów, takze mogę porownac. Wtedy zapłaciłem 650zl za 10 setek fentanyl Actavis.
  • 2372 / 315 / 0
30 października 2018Edziek408 pisze:
Mam teraz 1/4 plastra pod językiem od około godziny i działanie słabe...
Edziu - wrzucasz 1/4 całego plastra na raz ??? No ja pamiętam, że ty lubisz zaszaleć ale z fentem to uważaj proszę!!! Szczególnie, że z tego co pamiętam to jeszcze pochłaniasz kosmiczne ilości benzo a miksując opio, szczególnie silne opio a już mega silne jak fent z benzosami to trzeba mega, mega uważać i generalnie nie jest to polecane ze względu na zwiększone ryzyko depresji układu oddechowego. Tradycyjnie i jak zawsze zadajesz tysiące pytań (tzw. post-pytanie) więc pewnie już kiedyś pytałeś o ryzyko łączenia tych dwóch substancji i na bank ktoś Ci o tym już mówił.
Trzymaj się Edek i uważaj chłopie na siebie!
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 4603 / 2207 / 1
30 października 2018Edziek408 pisze:
Siema, czy fnt w postaci plastrów Matrifen jest bezpieczny do stosowania podjezykowego w porównaniu do actavisów? On ma jakiś tusz jest szary , nie przezroczysty jak actavisy, ogólnie dużo ma chemii w substancjach pomocniczych i np. membrana kontrolujaca uwalnianie, czy to oznacza jakies zabezpieczenie przed cpaniem fenta? I tak na marginrsie za pacz ke plastrów setek 5 szt dałem 225zł razem z wysyłką, to dobra cena? Matrifen ma mniej fenta w plastrze niz fentanyl Actavis o 5 mg. Matrifen 11 mg fenta Actavis 16mg. Pozdr.
Chcesz stosowac jedną z najbardziej zabójczych substancji na rynku, a boisz się wypełniacza? ZOnk

A tak serio to nie masz sie czego obawiać. Współcześnie barwniki, to juz nie sa tusze. Substancje są pochodzenia naturalnego, dobrze się rozkladaja i na pewno nie są toksyczne w takiej ilości jaka się znajduje na plastrze (w podaniu do układu pokarmowego) twój żołądek ma tyle kwasu, że spokojnie sobie z zawartościa poradzi.
  • 345 / 6 / 0
Ile kroić plastra bez tolerki 50mq plaster ?
  • 4603 / 2207 / 1
fentanyl nie jest środkiem do stosowania bez tolerancji na opioidy. Bezwzględnie nie należy od fenta zaczynać. Zajmij się słabszymi opioidami, sprawdź reakcję organizmu na ich działanie, za pół roku wróć do fenta jak uznasz to za stosowne.
  • 2429 / 579 / 155
^
Podbijam. Bez tolerancji nie ma nawet co próbować, broń Boże! fenta dawkuje się w mikrogramach, a osobę bez tolerki może zabić nawet względnie mała dawka, nietrudno o depresję oddechową. Często nawet ludzie siedzący w majce / oxy boją się sięgnąć po fenta.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 345 / 6 / 0
A jak zastosuje drogę podniana do której zostal stworzony?
  • 2429 / 579 / 155
To podobnie. Był jakiś czas temu młody chłopak, który ,,przetestował” plastra z fentem i zmarł. Serio, nie zaczynaj od fenta. Faza wcale nie jest lepsza od np. morfiny i trwa bardzo krótko, za to przedawkować łatwo.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.