Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 256 / 8 / 0
Medikinet 20 - metylofenidat ile na czarnym?
Uwaga! Użytkownik justrelax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 124 / 0
Napiszcie, proszę, ile płacicie i jak bardzo chodliwe są smakołyki z poniższej listy:
1 Relanium 5mg
2 estazolam
3 Nasen10mgx20
4 nitrazepam
5 Linefor150mg
6 Pregabalin150mg (czy jak to się tam nazywało
7 hydroksyzyna
8 Alpragen0.5mgx30
9 Alprox0.5mgx30
10 Xanax0.5mgx30
11 Mirtazapina30mgx30
12
Odwdzięczę się karmą :-)
  • 7 / 1 / 0
concerta 18?
  • 12498 / 2425 / 0
Z powyższej listy najłatwiej kupić benzodiazepiny - szczególnie alprazolam. diazepam pewnie na miejscu II. Tuż za nimi leki z zolpidemem. Pozostałe benzo (nitrazepam, estazolam) są mniej popularne, a lekami takimi jak Mirtazapina, czy Hydroxyzyna raczej nikt (albo prawie nikt) nie handluje.
  • 2877 / 266 / 0
07 stycznia 2020Jedluk pisze:
Witam, po ile u Was lata tabletka oxycontinu 80mg?
ja płaciłem 40 zł jakoś w maju
  • 159 / 35 / 0
09 stycznia 2020mniemanolog pisze:
7 hydroksyzyna
Brałem ostatnio Atarax 25mg za 40zł + 15zł przesyłka do narkomatu
  • 407 / 40 / 0
Mam takie ogolne pytanie do tych co juz dlugo w tym siedza. Co na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat stanialo a co podrozalo i dlaczego sa takie duze roznice w cenach lekow rp?
  • 2877 / 266 / 0
za drogi Xanax obwiniaj te rapujące małpy z USA, Xannies to już element hip-hopu
  • 43 / 2 / 0
Cześć. Po ile aktualnie chodzi MST200? Chodzi mi o całą paczkę. Z góry dziękuję.
  • 340 / 52 / 0
Mam możliwość kupienia Xanaxu z pewnego źródła 2mg/50 tab za ponad 400 plus przesyłka. Dostałem też propozycję od osoby od której nic nie kupowałem też 2 mg w 50 tabsach za 250 łącznie z wysyłką i trochę się cykam puścić kasę w ciemno. Myślicie że ta druga opcja to fejk i mogę się naciąć czy ta pierwsza osoba winduje cenę? Oba źródła sprzedają czeski alprazolam
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.