Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 6172 / 434 / 12
@xfeitt tramadol i DXM to inhibitory wychwytu zwrotnego serotoniny. Zablokowałeś sobie wychwyt zwrotny, a synapsy zalały się serotoniną – tzw. zespół serotoninowy.

Czy sprawdziłeś tabelkę przed połknięciem powyższych?
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2 / / 0
Gdzies mi sie tam przewinela, ale pomyslalem ze dawki duze nie są i na drugi dzien moge brac tram.
  • 781 / 46 / 0
Ja zauważyłem że mniejsze dawki tramca z koda robią mnie lepiej sedująco. Wczoraj poszło bez benzo 1g trama+300mg kody z 5 piwek na plaży a byłem wręcz wystrzelony. Dziś na spokojnie zjadłem zmielone 400mg trama na peaku 150mg kody i oczka same się przymykają i jest miło zaraz planuje wrzucić 2mg klona co powinno jeszcze bardziej umilić ten stan.
  • 53 / 3 / 0
Brał ktoś klemastyne z tramadolem? Opłaca się to do podbicia ?
  • 15 / / 0
Czy mix 200mg tramadolu + 400 mg gabapentyny + 10 mg prometazyny będzie odpowiedni (nie zgine :D)?
Tolerka zerowa jest
Zwykle 200 trampka robiło jak należy
, a gaba fajnie seduje
Pozdrawiam , PsylocybeQ
  • 5 / / 0
Zjadlem 3 mg alpry poprawiłem 600 mg trampka myślę że w wszystko w porządku
OBAWIAĆ SIĘ CZEGOŚ?
MAM TAKŻE CLONY
lecz nie zadowalają mnie wolę alprę zdecydowanie
są bezpieczne mixy np z alpry+clony I.V ?
  • 225 / 22 / 0
A co myślicie o miksie bromozpen Bromazepam z trampkiem retard? Mam sedam 6 mg i 200 mg trampk. Na wszytko tolerancja całkiem spora więc zastanawiam się na proporcją?

Poprawiono nazwę substancji. taurinnn
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 12 / 3 / 0
1mg klona, 375mg tramadolu i po 1.5h 225mg kodeiny = zajebistość %-D
  • 577 / 127 / 0
Cześć mistrzowie ćpun-jitsu.

Pytanie ile potrzeba abstynencji od tramadolu, żeby psychodelik (LSD konkretnie) zadziałał normalnie. Tram brany w dni robocze w dawkach 25-100mg, w weekendy zero. Niektórzy twierdzą, że 2 tyg. przerwy jak przy lekach przeciwdepresyjnych, są też relacje, że trip udał się już na drugi dzień po tramadolu. Jakie macie doświadczenia?
  • 917 / 235 / 0
11 sierpnia 2019KrwawyJanek69 pisze:
A co myślicie o miksie bromozpen Bromazepam z trampkiem retard? Mam sedam 6 mg i 200 mg trampk. Na wszytko tolerancja całkiem spora więc zastanawiam się na proporcją?

Poprawiono nazwę substancji. taurinnn
Mój ulubiony mix swego czasu i dwu letniego ciągu na tramadolu,do 6mg bromka ja walilem 600-800mg trampka rozgryziongo retarda,wchodzi miło.To był mój poranny mix przed robotą przez rok z hakiem.Po robocie brałem jeszcze z 400mg tramadolu i piwko.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.