Wie ktoś może gdzie bieluń występuje w Poznaniu ?
Ale mam nadzieję, że do sierpnia się wyrobi 8-(
ALE JESZCZE RAZ PODKREŚLAM! NIE POLECAM ŻADNEJ Z TYCH SUBSTANCJI. Jest tyle pięknych psychodelików, od tryptamin, przez grzyby, lsd, meskalinę, po DMT, które potrafią dać naprawdę pięknego tripa, którego będziemy chcieli jeszcze powtórzyć, więc po co brać trucizny?
qarhodron pisze:Jak już chcecie przeżyć delirium, to zamiast bielunia weźcie lepiej benzydaminę. Jest na pewno szkodliwa, ale nie tak jak bieluń, który jest dla mnie niebezpieczną trucizną, a nie narkotykiem. Gdy brałem benzę w wysokich dawkach to miałem to samo co ludzie po bieluniu - 100% realne haluny (interakcja z wyimaginowanymi przedmiotami, rozmowa z osobami, których nie ma itp.), uczucie dezorientacji, brak wpływu na przebieg tripa. Efekty uboczne - było ich dużo i bardzo nieprzyjemne, nie aż takie o jakich czytałem, że są po bieluniu, ale właśnie przez nie porzuciłem eksperymenty z tą substancją i jej nie polecam, jednakże uważam, że w sytuacji gdy ktoś koniecznie "musi", to bezna obok bielunia będzie chyba takim mniejszym złem.
ALE JESZCZE RAZ PODKREŚLAM! NIE POLECAM ŻADNEJ Z TYCH SUBSTANCJI. Jest tyle pięknych psychodelików, od tryptamin, przez grzyby, lsd, meskalinę, po DMT, które potrafią dać naprawdę pięknego tripa, którego będziemy chcieli jeszcze powtórzyć, więc po co brać trucizny?
Chodziło mi czy malutkie dawki przed snem ( dwie osoby w temacie już o tym wspominają )- czy będą bezpieczne no i dokładnie jak małe mają być to dawki. Cel to niekoniecznie uzyskanie delirium, które dobrze znam i nie chcę go przeżywać ponownie, ale chodzi o ciekawsze sny, czy tam chore jazdy senne jak to wcześniej ładnie nazwałem.
Jak nie znasz dawkowania to samemu je sobie musisz wyznaczyć
(Nie polecam cięcia się ani inhalantów)*
Anon pisze:Jeżeli miałbyś sie czegoś nabawić to już prędzej po deliriantach. Jak chcesz działanie oniryczne to są do tego odpowiedniejsze substancje jak african dream root czy inne dobrze opisane na forum.
Jak nie znasz dawkowania to samemu je sobie musisz wyznaczyć
Z dostępem do dziędzierzawy nie powinno być problemu, więc ...
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?