Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 2 / 0
Obiecałem kumplowi, ze pierwszy raz wezmiemy razem w Ameryce Poludniowej z szamanem, chociaz nie powiem ostatnimi czasu kusi mnie kupienie DMT pena xdd
  • 16 / 2 / 0
Cześć,
Czy 2cb zadziała chociaż w nieznacznym stopniu po wczesniejszym wzięciu i zakończeniu tripa na LSD?

Chodzi o sytuację:
8:00 - 400 LSD,
23:00 - 40mg lub więcej 2CB

Czy jednak tolerancja po wzięciu LSD rano będzie na tyle duża, że 2CB nawet w dużej ilości w ogóle nie zadziała?
  • 1 / / 0
Ogólnie to wpadł mi w ręce kwasik 90 ug i nie wiem czy robić candyflipa czy zobaczyć co z tego będzie
Waże 43 kilo i nigdy wcześniej kwasu nie brałam, jedyne co to candyflip właśnie ale wątpliwej jakości (niby 150mg emka z kwasem w środku ale efekty słabe)
no i teraz nie wiem czy to 90ug będzie spoko? nie mam zbytnio co dorzucić i 0 doświadczenia na dodatek będzie brane na 2 razy bo kartoniki ogromne i niby mam emke jeszcze ale może zostawić na inny dzień nie wiem potrzebuje porad.

przeniesiono - łysy
  • 2 / / 0
A jak waszym zdaniem pierwszy raz próbować LSD po 2.5mg Lorafenu i 300mg tramala ? Polecacie czy może coś złego być czy lepiej na trzeźwo kwasa wrzucic
  • 2657 / 559 / 0
Absolutnie! lorazepam zbija działanie a tramal sprawia, że mogą wystąpić bardzo nieprzyjemne efekty z padaczką włącznie. @meiejrjejejrj
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.