Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 591 / 144 / 0
Na pewno znajdzie się niejeden idiota, który to przeczyta, albo gdzieś usłyszy, że kogoś wyniosła mała ilość na tamten świat i pojedzie po ten super towar.

Nigdy tej jebanej ulicy nie lubiłem i bardzo rzadko tam jeździłem.

Jest nawet dobry dokument na netflixie "dope", gdzie dealer ze szczerością mówi, że im więcej ludzi po jego towarze pada, bo miesza go z fentem, tym lepsze ma później zyski, bo więcej ludzi do niego wali.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
[mention]sandradobrze [/mention] ten lewy sort z B to podobny do tego ? Ten był kupowany w innej części miasta, ale to w sumie nic nie znaczy.....
[mention]thermogrippp[/mention] to po tej kości - szaro-jasnym piegusie, miałeś takie hece ? Mocniejszy od tego poprzedniego czyli tej brązowej, twardej kości - zdecydowanie mocniejszy, bo nawet czuję jak wszedł mi na oddech, co się bardzo rzadko zdarza, ale raczej fenta ani analogów w tym nie ma..... Po prostu w chuj dobry sort :)

[ external image ]
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 591 / 144 / 0
Tak dokładnie po tym samym. Pierwszy raz miałem podobne halucynacje po herze i klonach, jak po aviomarinach dopalanych mj.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 27 / 0
[mention]Alienforms[/mention] nie, nie.. To nie był piegus. Brązowy sort (nie szary czy beżowy) i mega twardy po którym zostawalo sporo osadu jakby tłustego na łyżce. Ciężki do rozpuszczenia w wodzie.
Uwaga! Użytkownik sandradobrze jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
26 grudnia 2017sandradobrze pisze:
[mention]Alienforms[/mention] nie, nie.. To nie był piegus. Brązowy sort (nie szary czy beżowy) i mega twardy po którym zostawalo sporo osadu jakby tłustego na łyżce. Ciężki do rozpuszczenia w wodzie.
Może jak ten ??
mapa-heroiny-polsce-t12020-3050.html#p2792589

Twarda kość ale taka sucha i właśnie ciężko było ją rozpuścić. 2 razy musiałem to gotować, bo po pierwszym razie, zawsze coś zostawało. To co zostawało, to tak na tłusto się mazało.
  • 119 / 27 / 0
26 grudnia 2017AlienForms pisze:
Może jak ten ??

Twarda kość ale taka sucha i właśnie ciężko było ją rozpuścić. 2 razy musiałem to gotować, bo po pierwszym razie, zawsze coś zostawało. To co zostawało, to tak na tłusto się mazało.
Tak. To było dokładnie to.
Uwaga! Użytkownik sandradobrze jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
[mention]hertz[/mention] & [mention]sandradobrze[/mention] upominam, bez offtopic'u proszę - posty nt. avatara sandry i inne niepotrzebne poszły do kosza
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Potrzebne mi info odnośnie Olsztyna co do brownie, halo halo szybciutko
  • 119 / 27 / 0
Olsztyn już nic nie ma, trzeba się przejechać.
  • 2372 / 315 / 0
26 grudnia 2017AlienForms pisze:
Może jak ten ??

Tak. To było dokładnie to.
Bo to też źródłowo z Pragi, tyle że sprzedawane w innej części miasta. I sort bardzo OK - bez dodatków. Wygląda na to, że któryś z dilców przechrzcił jakimś syfem tą partię. Taką kurwę należało by publicznie napiętnować i bez żadnych skrupułów podać namiary..ku przestrodze
Choć trochę dziwna sprawa w przypadku dokładnie tego sortu, jeśli miałaś tak jak ja, w postaci twardych czarnych kości, bez pyłu itp - dziwna, bo nie wiem w jaki sposób ktoś mógłby to z czymś zmieszać....
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.