Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nigdy tej jebanej ulicy nie lubiłem i bardzo rzadko tam jeździłem.
Jest nawet dobry dokument na netflixie "dope", gdzie dealer ze szczerością mówi, że im więcej ludzi po jego towarze pada, bo miesza go z fentem, tym lepsze ma później zyski, bo więcej ludzi do niego wali.
[mention]thermogrippp[/mention] to po tej kości - szaro-jasnym piegusie, miałeś takie hece ? Mocniejszy od tego poprzedniego czyli tej brązowej, twardej kości - zdecydowanie mocniejszy, bo nawet czuję jak wszedł mi na oddech, co się bardzo rzadko zdarza, ale raczej fenta ani analogów w tym nie ma..... Po prostu w chuj dobry sort :)
[ external image ]
26 grudnia 2017sandradobrze pisze: [mention]Alienforms[/mention] nie, nie.. To nie był piegus. Brązowy sort (nie szary czy beżowy) i mega twardy po którym zostawalo sporo osadu jakby tłustego na łyżce. Ciężki do rozpuszczenia w wodzie.
mapa-heroiny-polsce-t12020-3050.html#p2792589
Twarda kość ale taka sucha i właśnie ciężko było ją rozpuścić. 2 razy musiałem to gotować, bo po pierwszym razie, zawsze coś zostawało. To co zostawało, to tak na tłusto się mazało.
26 grudnia 2017AlienForms pisze:Może jak ten ??26 grudnia 2017sandradobrze pisze: [mention]Alienforms[/mention] nie, nie.. To nie był piegus. Brązowy sort (nie szary czy beżowy) i mega twardy po którym zostawalo sporo osadu jakby tłustego na łyżce. Ciężki do rozpuszczenia w wodzie.
Twarda kość ale taka sucha i właśnie ciężko było ją rozpuścić. 2 razy musiałem to gotować, bo po pierwszym razie, zawsze coś zostawało. To co zostawało, to tak na tłusto się mazało.
26 grudnia 2017sandradobrze pisze:Tak. To było dokładnie to.26 grudnia 2017AlienForms pisze:Może jak ten ??26 grudnia 2017sandradobrze pisze: [mention]Alienforms[/mention] nie, nie.. To nie był piegus. Brązowy sort (nie szary czy beżowy) i mega twardy po którym zostawalo sporo osadu jakby tłustego na łyżce. Ciężki do rozpuszczenia w wodzie.
Choć trochę dziwna sprawa w przypadku dokładnie tego sortu, jeśli miałaś tak jak ja, w postaci twardych czarnych kości, bez pyłu itp - dziwna, bo nie wiem w jaki sposób ktoś mógłby to z czymś zmieszać....
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.