Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 50 / 4 / 0
Nazwa: koniczynka
Kolor: zielone
Kształt: okrągła z logo czterolistnej koniczyny
Cena: 20zł sztuka
Gdzie kupione: katowice / okolice
Kiedy? Październik 2016
Sposób zażycia: doustnie (1.5 sztuki)
Uwagi: Nie MDMA, podejrzewam 2C-B

Mi się akurat podobało, ale jeśli ktoś szuka typowej bani jak na pillsach, niech nie kupuje, ja wiedziałam co tam jest (któryś z 2c-).
Bawiłam się dobrze całą noc, ogólnie 2c- na mnie działają dość śmiechowo.

Na pewno zjem jeszcze kiedyś w połączeniu z emką. :P
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 1066 / 158 / 0
oskar49 pisze:
Z YouTube tak jak z innymi teraz może być różnie u nas ok roku temu wymiatały czerwone kwadraty z napisem YouTube a jak działają teraz czy je podrabiają czy nie to nie wiem ale tamte tak jak mówiłem 200 na pewno było:)
dzięki ale wiem, że rok temu były dobre :)

znajomy mówił, że były testy robione i rzekomo lepsze jak maski .

ale cena podejrzanie niższa daje mi do myślenia.

lada dzień zaufany znajomy powinien testować to powiem co on o nich myśli
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 35 / / 0
Czy ktoś ostatnio konsumował:
- czerwone coca colew w kształcie prostokąta z podziałką na 3 ?
- Porsche beżowe, pomaranczowe w kształcie loga, herbu Porsche ?
Wrocław - Breslau
  • 8 / 1 / 0
tutanota1 pisze:
Superman, fioletowy, okrągły, z logo supermana. Ktoś,coś?
Warmia, region Bartoszycki/Kętrzyński.

U nas za 25 lata dla "zwykłych" kupców.

Jakieś śladowe ilości MDMA może są, ale pixa dość długo wchodząca, wykręcająca ciało i szybko łapiąca zwała. Faza niby przez chwile coś tam przyjemna, ale do końca towarzyszące poczucie "wchodzenia", z tego powodu mocny niedosyt.
Mowa o jednej sztuce. Ogólnie, niedosyt bardzo. Mało doświadczona osoba, z długą przerwą w szamaniu krążków. Raczej odpuść, a jak chcesz brać to nastaw się na większą ilość.

A może zły dzień? ale nawet niebieskie diamenty z okolic Kętrzyna były lepsze, po których też niedosyt był straszny, a do zielonych torped to w ogóle zero podjazdu.

Nie no, na moje serio odpuść, mimo, że małe doświadczenie w tym - to tym bardziej coś mi nie pasuje w nich.
  • 41 / / 0
Pixy w kształcie głowy lorda vadera, szare
Kupione w kujawsko- pomorskim
Zarzucono jedną, po godzinie poszła następna.

Miały mieć 200mg, weszły przyjemnie i szybko, niestety bez euforii. Nie tak pluszowe, po prostu chill. Zupełnie nie podobne do emki i jakiejkolwiek innej tablety. Zeszły bardzo szybko, momentami jakby faza wracała i znikala co tylko frustrowało jeszcze bardziej. Joint po smakował jak nigdy i dał fazę, jakiej nigdy wcześniej nie doświadczyłam.
Szkoda, że zakończenie jointem było milsze niż faza główna.
4.5/10
  • 1 / / 0
Wygląd: różowy/czerwony znaczek porsche
Region: dolnośląskie

Ktoś coś próbował? Jakie opinie?
  • 4 / / 0
Jadł o ktoś ? :)

Opinie ? Serduszka raczej wypukłe niż wklęsłe :P A na necie większość było z wklęsłymi :)

[ external image ]

[ external image ]
  • 1 / / 0
Polecam fioletowe ze znaczkiem ROLEX. Takie jak 15 lat temu.
  • 123 / 7 / 0
@up jezeli ktos lubi bardziej kwaśną fazke to mozna polecic, ale z MDMA to za wiele wspolnego nie ma
  • 1167 / 13 / 0
kamann pisze:
Pixy w kształcie głowy lorda vadera, szare
Kupione w kujawsko- pomorskim
Zarzucono jedną, po godzinie poszła następna.

Miały mieć 200mg, weszły przyjemnie i szybko, niestety bez euforii. Nie tak pluszowe, po prostu chill. Zupełnie nie podobne do emki i jakiejkolwiek innej tablety. Zeszły bardzo szybko, momentami jakby faza wracała i znikala co tylko frustrowało jeszcze bardziej. Joint po smakował jak nigdy i dał fazę, jakiej nigdy wcześniej nie doświadczyłam.
Szkoda, że zakończenie jointem było milsze niż faza główna.
4.5/10
ile za nie placiles? szare czy czarne?
Zablokowany
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.