Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
może parę razy dostałem z jakąś mieszanką, która to wywoływała, natomiast od jakiegoś czasu mam świetne pewne źródło i z tym zatykaniem to w sumie loteria u mnie. najważniejsza zasada nie odkurzać na dwie dziury, bo spanie z otwartą mordą to tragedia
02 kwietnia 2021p420 pisze: no ja to wiem, ale tutaj są osobniki, co myślą, że jak koks taki drogi jest to samo zdrowie i jakie zapychanie nosa, jakie tam serducho napierdlające, stać mnie kuhwa na proch gorszy niż 4-MMC XD
BTW irytujące jest że jedna strona wątku wywołuje u mnie parcie na to cudo.
Z opinii eksperta, który przez rok przerobił około 160g koksu różnego sortu, robiąc czasem miesiące codziennego walenia po 0,8-1,6 na dobę --> po pewnym czasie nos dostaje taki łomot, że po kilku kreskach czekanie godziny na kolejna to za długo, bo nos już całkowicie zapchany i ciężko go odetkac nawet żeby wciągnąć tą jedną na udrożnienie i umożliwienie wznowienia kolejnych.
Nie pomagają rinopanteiny, jala neti (czy inne płukanki zatok), ani inne metody typu wstrzymywanie oddechu i unoszenie głowy góra dół aż prawie się zemdleje.
Jedyne co pomaga to minimum tydzień przerwy, po którym i tak dość szybko wraca poprzedni stan zapchanego kinola.
Więc trzeba pamiętać, że wszystko zależy od tego ile kto robi i jak często.
Jak robiłem jedynkę co kilka tygodni to nie było żadnych problemów ;)
Istotnie znieczula nos , dziasla , zeby troche jak u dentysty . Mozna sie poczuc ekstrawertykiem bo gadka sie calkiem klei i nie jest to emkowe uzewnetrznianie tylko bardziej subtelne raczej jak erudyta
Na tym koncza sie watpliwe zalety
Podszedlem do tego na zasadzie ciekawostki w CV , kolega mial to sprobowalem ale z wlasnej inicjatywy nie zamierzam powtarzac doswiadczenia .
Ogolnie 5/10
Cena/jakosc - 1/10
07 kwietnia 2021CieplaPoduszka pisze: ta faza jest jakas pusta , nie ma wizuali ani nic
07 kwietnia 2021CieplaPoduszka pisze: 250mg w 3 lajnach w odstepie co 2h (...) Nawet po takiej ilosci kinol jest masakrycznie zapchany (...) 100£/g (!) (...) Istotnie znieczula nos , dziasla , zeby troche jak u dentysty
Czy można ją miksowac?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.