Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jakby ktoś chciał się umówić na wspólne walenie w kinol i granie w lola to ja chętnie bo po metylo albo fecie zajebiscie fajnie się gra w lola
05 lipca 2021Zaprojektowany pisze: Siemka.Jestem tu nowy
Parę maratonikow przeżyłem w swoim życiu ale już mnie to nudzi samemuMoże ktoś znalazł by się na wspólne koks zabawy?
![]()
spierdzielam robta co chceta
05 lipca 2021Zaprojektowany pisze: Siemka.Jestem tu nowy
Parę maratonikow przeżyłem w swoim życiu ale już mnie to nudzi samemuMoże ktoś znalazł by się na wspólne koks zabawy?
![]()
Mam przygotowane 2 piguły na następny maraton, myślicie że MDMA ma potencjał maratonowy porównywalny do fety?
06 lipca 2021Galicjanka00 pisze:Ja chętnie :D05 lipca 2021Zaprojektowany pisze: Siemka.Jestem tu nowy
![]()
Mam przygotowane 2 piguły na następny maraton, myślicie że MDMA ma potencjał maratonowy porównywalny do fety?
06 lipca 2021Kapec19 pisze: Mi to samo teoretycznie miało być szybkie walenie nagle mija pół godziny i mówię kurwa staram się streszczać i koniec końców minimum 1.5h najdłużej waliłem chyba 5h ale potem wytrysk był kurwa najcudowniejszy w życiu
Jakby ktoś chciał się umówić na wspólne walenie w kinol i granie w lola to ja chętnie bo po metylo albo fecie zajebiscie fajnie się gra w lola
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.