Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Lepiej gonić z folii czy grzać z lufki? Nie mam meth pipe a przydałaby się bo spodobała mi się palona alfa jak sukinsyn (dzięki Halik, jakby mi mało było nałogów) i byłoby cudnie tym bardziej że muszę zejść z benzo a to wygląda cudnie
UsmiechnietaMorda pisze:No ja też zaczynałem właśnie ostrożnie od 0.5 i uważam, że nie ma co się bawić w takie ilości. Po 1mg też nie powinieneś pójść spać, ale łóżko warto mieć obok, bo potrafi wgniesc w pościel. A i jeśli tej alfy w pogotowiu będziesz trzymać to raczej nie w pompce, bo sprawdzałem, fuko tak samo i praktycznie nie da się dobrze strzelić będąc tak ugrzanym. Scieche albo wapo naszykuj.
w odpowiedzi do mojej wyp. w watku TYM RAZEM W FORMIE PRZESTROGI http://hyperreal.info/talk/meo-pcp-t29692-340.html tego samego wieczoru po przeszukaniu calej chatu w celu znalezienie roztworu butyry w glikonie bylo tam ok 15 mg w 3 mg roztworu glikonu - nad ranem znalazlem - wczesniej waporyzowalem ok 500mg rozcierki butyru w proporcjachj 70 mg BF / 700 koffy z foli i z blachy po piwie a opary z lufki caly czas, Cos nie poklepalo (moze nie ten towar :-D ) wkoncu przy wschodzie slonca walnalem IV po 10 probie wkluciu sie (mam niewidoczne zyly) ale i tak pewnie nie trafilem idealnie te niecale 3 ml tego roztworu co daje niecale 15 mg BF ( z dua tolerka na kode ok 900) Zszedlem ale musialem nie trafic calej dawki bo nad ranem odratowali i uznali za sambojstwo jaksie przyznalem ze biore to ze koniecznie ODWYK (odratowali kilkoma IV naloksonu) CHcieli do monaru ucieklem ze szpita- to co zgarnerli to 1000 mg kody ale w Thio i w tym leku na recepte ( co jest 500mg para a 30mg kody) wiec luz - wracalem juz przytomny akurat w mojej miescinie
zatrzymywal sie BUL komoro wsi wiec zatrzymalem sie wzialem 3 pomidory i chcialem go obrzucic
jak wchodzic do ratuszy krzyczac z innymi cos w stylu ' jaki prezydent taki zamach" po tym zgarneli mnie BORowcy tajniacy i chcieli dac wpier - wyrzucili mi wszystkie pomidory i przekazali psiakom bo nie mialem przy sobie dokumentow - na komendzie po spisaniu po 5 min wypisali i pobieglem do domu - wiem ze niektorym ciezko bedzie w to uwierzyc moze predzek gdby w TV pokazywali ze pryzdent dostal w morde pomidorem a przyjechal do nas samkowac jablka (takie info - tylko w TV) swoja droga ci Borowcy spoko chlopy sami mowi ze nie nawidze tego knura prezydenta ale praca to kasa i ze samemu nic nie zdzialam i nie pomszcze przelanej krwi dziadkow za to zrobili ludzi pokroju obecnego prezydenta raze z SB walesa przy Nocnej Zmianie (koncze ten maly offtop polit.)
PS nie bierzcie Fentanylu IV jesli chcecie zyc a wiecie ze rzadko jestescie trzezwi
PS to moje nowe konto bo te bardzi stare sobie zablkokowalem :-D
Jutro prawdopodobnie wpadnie do mnie 100mg B-F ( sorry tur3k ale pewna sytuacja sie wywiązła wiec musze radzic sobie samemu ). Chyba poleca po jakas miarke jubilerską od odbmierzania tego gunwna, albo r-r zrobie i powoli bede podawał...
Enjoy pozdrowionka od zachlanego w 5 i poll dupy slashera, ktory pisze ten post sup 20mimn..
bye i powodzenia opiowraczki
Mozecie mnie zbić, ale prosze o szybka odp..
Dotałem 110mg materiału badawzego..
Na oko odmierzyłem 1/10 a pozniej z niej 1/10 i wyszlo mi malutkie ziarenko wielkosci wacka noworotka płci pięknej ( taki tam niestosowny joke ). Zalałem to solą fizjoilogiczną bo na wode do iniekcji wołają recepty ( jakieś 2ml ) zamieszałem wszystko, filtr i puuknąłem.. Czy cos robie zle?
Iniekcje mam doprowadzone do perfekcji - bez staży sie wbijam w niewidoczne zyly.. Może trzeba all podgrzać zeby sie lepiej rozpuściło? Prosze o rady dla abusera słabszych opio :)
Pozdrawiam i czekam, bo efekty po 2 strzałach na granicy placebo, a uszykowałem się na zajebistą noc z zajebistą panną u boku więc nie wypada.. :D
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.