Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
@cardimon pierwszy mój kontakt z 25I to było 1,2 mg, podobało mi się ale czułem niedosyt. Teraz jak mam wrzucać 25I-NBOMe to nie mniej niż ~2 mg i jest si.
Też macie tak, że te wizuale po 25i wchodzą jakieś 1,5-2,5 h po zarzuceniu kartona?
Na stronie pewnego sklepu widnieje informacja, że usuneli ze swojej listy ten związek ponieważ w internecie jest dużo napisane o przypadkach hospitalizacji, a nawet śmierci... Zresztą zacytuje:
Even if we still have a good amount of the chemical 25I-NBOMe HCl left, we feel the need to remove this product from our inventory. After alot fo reading on Internet, I've noticed that this product was missused by some people leading to hospitalisation and sometime resulting in death!
I know that none of our customers had problem with our 25I-NBOMe but to be on the safe side, this product was removed. We will still keep 25C-NBOMe and 25G-NBOMe and may add some more analogue of this class later. Therefor, 25I-NBOMe (Freebase and any salt) is considered dangerous by us (this is our own opignion) and I recomend to don't look else where to get this product.
Psychicznie jest zaś całkowita utrata ego jak we śnie, ma się silne wrażenie tego, że to jest sen (każdy ogarnięty jednak rozpozna że nie ma dysocjancji i nie da się ingerować świadomością), jednak czasami może to być po prostu sen w postaci silnych halucynacji- Ludzie potrafią wbiegać we ściany, czy wyskakiwać przez okno.
Z przyczyn tych co wymieniłeś trza by było wziąć pod uwagę WSZYSTKIE serotoninergiki.
Może mieć to związek z tym, że BOMCI to na tą chwile najsilniejszy agonista 5-HT2A jaki do tej pory istniał?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.